Plamen grejna tela – naša topla preporuka!

Plamen grejna tela – naša topla preporuka!

3205
0
PODELI

Jesen je i zvanično stigla, a sa njom i hladniji dani, kao i razmišljanja o grejnoj sezoni. Sigurno razmišljate o tome koji je najbolji način da ugrejete svoj dom, ali WinWin je tu da Vam izađe u susret uz bogat asortiman Plamen grejnih tela.

Jedna od najvećih livnica u Evropi upravo je fabrika Plamen koja pri izradi proizvoda koristi najkvalitetnije materijale, koji u svakom slučaju garantuju trajnost proizvoda. Takođe, čitav proces proizvodnje je pod rigoroznim uslovima, a propisuje ih Evropska Unija. Upravo na njeno tržište se izvozi i najveći deo proizvodnje. Kao dokaz kvaliteta Plamen grejnih tela, jeste to što već 85 godina greju domove širom Evrope, ali i sveta.

U WinWin asortimanu očekuje Vas širok asortiman Plamen peći, kamina i šporeta.

Izdvajamo FRANKLIN kamin na čvrsto gorivo, izrađen u celosti od gusa, što je samo po sebi garancija duže toplote i većeg trajanja uređaja. FRANKLIN poseduje velika vrata sa staklom, što omogućava potpuno uživanje u krugu porodice i prijatelja, a u toplini Vašeg doma. Upravo taj Plamen ugrejaće Vas i Vaša srca. FRANKLIN kamin na čvrsto gorivo je spoj tradicionalne lepote i savremene efikasnosti. Uživajte u doživljaju otvorene vatre, uz FRANKLIN.

Plamen 850 GLAS šporet na čvrsto gorivo, modernog dizajna i izuzetnog kvaliteta predstavlja Vaš pravi izbor. Sa snagom od 8kW spreman je da zagreje čak i velike prostorije, a poseduje veliku rernu i fioku za odlaganje drva. Na Vama je samo da se odlučite između onog u beloj, krem ili crvenoj boji. Unesite kvalitet i atraktivan dizajn u svoju kuhinju.

I na kraju, ali ne manje bitna jeste DORA 10 peć na čvrsto gorivo. Nekada je prosto teško poverovati da ovako mala peć može da proizvede 7kW toplote, ali jednostavno – to je istina. Glavni elementi su izrađeni od gusa, dok je okvir od emajliranog čeličnog lima. To opravdava njenu težinu od 65kg, dok je stepen iskorišćenosti čak 75%. Rasterač vatre, fina regulacija vazduha osiguravaju čistoću izgaranja, dok ostakljena vrata pružaju doživljaj otvorene vatre.

Za hladne dane koji dolaze – tu su Plamen grejna tela.

Plamen grejna tela možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ih kupiti u preko 120 WinWin maloprodajnih objekata širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR