Pixavi Impact X je izuzetno otporan telefon

Pixavi Impact X je izuzetno otporan telefon

1292
0
PODELI

Obični Android pametni telefoni nisu idealni za baš svako okruženje gde ljudi rade. Novi pametni telefon od firme Pixavi je najavljen i zove se Impact X!

Breaker

Impact X je jedan izuzetno otporan Android telefon koji je dizajniran za korišćenje u eksplozivnim i opasnim područjima.

Impact X je sertifikovan na osnovu IECEx i ATEX Zone 1 zahteva. Telefon radi na 3G mrežama i ima ugrađen WiFi, Bluetooth i GPS za povezivanje u tim opasnim područjima. Daljinska dijagnostika, provera i održavanje aplikacija ugrađeno je u sam telefon.

Pixavi Impact X

Zasnovan je na Android 4.2.2 Jelly Bean operativnom sistemu, dok je kućište uređaja izrađeno od aluminijuma kako bi bilo što otpornije. Displej od 4.3 inča sa rezolucijom od 480×800 piksela napravljen je da bude vidljiv i na direktnom suncu i moguće ga je koristiti čak i ukoliko korisnik nosi rukavice.

Pixavi Impact X poseduje IP68 sertifikat, što znači da može da bude potopljen u vodu i na dubinama preko 1 metra i da će i dalje raditi bez ikakvih posledica. Gorilla Glass debljine 2mm prekriva ekran, dok je ugrađena baterija od 3000mAh, što garantuje oko 8 sati razgovora.

Pixavi Impact X 02

Dimenzije telefona su 150 x 65 x 12mm, dok je težak 200 grama.

Cena još uvek nije poznata.

 

Izvor: Android Community

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR