Peticija za GTA V sakupila 700.000 potpisa

Peticija za GTA V sakupila 700.000 potpisa

1760
4
PODELI

Grand Theft Auto V (ili GTA V) već neko vreme postoji na konzolama. Malo je čudno to što do sada nije izašla na PC, jer su prethodni delovi ove igre već bili dostupni u ovo vreme i za računare, što nas dovodi do pitanja – Da li će Rockstar uopšte objaviti GTA V za PC? Igrači su skupljali potpise kako bi Rockstart napravio i PC verziju i broj potpisa je do sada porastao na 700.000!

Breaker

Da, postoji 700.000 ljudi koji žele da Rockstar napravi PC verziju Grand Theft Auto V igre. Prethodnom delu, Grand Theft Auto IV, bilo je potrebno solidno vremena dok nije stigao na PC. Igra je izašla u aprilu 2008., a osam meseci kasnije, tačnije, u decembru 2008. bila je dostupna i za PC. Ali Grand Theft Auto V je premašio taj “rok” i to bez ikakve zvanične najave da će je ikada biti.

luksuz fancy hi tech igre gta v gta 5 grand theft auto (6)

Par puta su kružile glasine o PC verziji GTA 5, ali pošto Rockstar još uvek nije imao zvaničnu najavu, možemo te informacije smatrati greškom. Još 2012. godine su-osnivač kompanije Rockstar, Den Hauzer, jeste naveo da je PC verzija u razmatranju, ali od tada nije bilo ni reči o ovome.

Nadamo se da Rockstar neće razočarati svoje verne fanove koji nestrpljivo čekaju GTA V. Šta vi mislite?

 

Izvor: Ubergizmo

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR