Budi u trendu, Pepe Jeans Colette ženski ranac!

Budi u trendu, Pepe Jeans Colette ženski ranac!

1564
0
PODELI

Da li ste primetili sve te devojke na ulicama koje nose rančeve?

Reč je o tome da ranac ponovo osvaja svet i zato: NE PROPUSTITE modni trend koji ćete obožavatiI!

Ranac se vratio na leđa devojaka širom sveta i ovog puta, pored svoje funkcionalnosti postao je broj jedan svetski modni trend. Brojne svetske zvezde odabrale su ga za sebe, jer je magija ranca privlačna za sve, budući da ga krase simetrija, jednostavnost i minimalizam. Samim tim, može se kombinovati na bezbroj načina.

Pepe Jeans Colette ženski ranac je savršen aksesoar uz svaku odevnu kombinaciju! U njega zaista može stati sve što je potrebno i zato su ga devojke odmah prigrlile. Koliko god stvari da stavite neće biti težak kao tašna koju nosite preko ramena ili u ruci.

Nije potrebno provesti puno vremena pred ogledalom da bi se postigao željeni izgled – moderan, elegantan, sportski i pre svega praktičan. U Pepe Jeans Colette rancu možete poneti sve što vam je potrebno za savršen dan. Kuda god krenete uvek je tu, na ramenima, u ruci i savršeno Vam pristaje!   Neverovatan spoj elegancije i praktičnosti.

Jednostavan i interesantan, Pepe Jeans Colette ranac učiniće Vas privlačnom i punom samopouzdanja!

Pepe Jeans Colette ranac možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR