Pedantan izbor – BOSCH EASY AQUATAK 110

Pedantan izbor – BOSCH EASY AQUATAK 110

1451
0
PODELI

Želite uvek da imate čistu i sređenu baštu, dvorište, automobil…? 

Ne dozvolite da tragovi blatnjavih staza, punih peska ili prašine, budu vidljivi na vašim cipelama. Možda je i deo fasade zaprljan, a auto sigurno. Svi ti tragovi, treba da budu uklonjeni što je pre moguće i zato vam preporučujemo Bosch – perač pod pritiskom EasyAquatak 110 – aparat iz nove generacije perača, za čišćenje bez napora. Originalni uređaj sa garancijom, koji će rešiti sve probleme oko čistoće.

Idealan je za sve vrste pranja i savršen alat, pogodan za sve vrste spoljnih poslova čišćenja. Za pranja automobila, motocikala, fasada, podova, terasa i balkona, kao i staza, ograda, baštenskog nameštaja i svega drugog. Spreman je za upotrebu čim ga izvadite iz kutije, uz kompaktan prenosivi dizajn, sa širokom bazom za dodatnu opremu, predstavlja pouzdanu mašinu za pranje čak i tepiha. Visoko efikasna motorna pumpa omogućava brzo i jednostavno čišćenje. Ima jednostavne push priključke, za brzo i jednostavno podešavanje, koji su promenljive snage. Kao i rotacionu mlaznicu za dublje čišćenje. Ova mlaznica za deterdžent visokog pritiska, smanjuje vreme čišćenja brzim nanošenjem sapuna i time vam olakšava posao i čini vas zadovoljnim korisnikom.

Snaga motora perača Bosch EasyAquatak 110 je 1.300W. Maksimalan  pritisak 110 bara, a maksimalan protok 330 l/h. Ima mogućnost samooprašivanja 0,5 m i dostiže maksimalnu temperaturu protoka  od 40 °C. Tu je i sistem deterdženta sa visokotlačnom penom, pumpa sa 3 cilindra napravljena od metala.
Dužina kabla je 5m, a dužina creva 3m i ono je od PVC materjala. Ručka za crevo je manuelna, a težina perača bez dodatne opreme je 3,8 kg. Uz auto-stop sistem, sistem visokog pritiska pene, filtera za vodu i drugih detalja, jednostavno je i skladištenje sve dodatne opreme, creva ili kablova, kao i bezbedno skladištenje pištolja. Nivo zvučnog pritiska je 85 dB (A), a nivo zvučne snage 98 dB (A). Napon je 240 V, a dimenzije pakovanja su: 200x400x375mm.

Bosch perač pod pritiskom EasyAquatak 110  je savršen izbor za čišćenje i upotrebu tokom cele godine. Kada koristite ovaj proizvod, treba poštovati neke mere predostrožnosti, uključujući sledeće:

Ne usmeravajte mlaznicu na ljude ili životinje. Ne dozvolite deci rukovanje i ne koristite perač pod pritiskom u njihovoj blizini. Udaljite ljude od površina koje čistite. Uvek budite svesni gde usmeravate mlaz pod pritiskom. Stojte stabilno i u ravnoteži dok radite sa ovim uređajem, ne propinjite se i ne stojte na nestabilnoj podlozi. Radna površina treba da ima odgovarajuću drenažu, da bi se smanjila mogućnost pada usled klizave podloge.

Ukoliko poštujete mere bezbednosti i koristite ovaj uređaj kako je propisano, imaćete čisto okruženje, pedantan automobil i sve ćete održavati, sa lakoćom. Ovaj artikal je rezultat inovativnih rešenja i modernog dizajna. Ergonomski izrađeni alati i mašine, kao što je ovaj, u mnogome olakšavaju svakodnevnu upotrebu i pružaju osećaj zadovoljstva.

Bosch perač pod pritiskom EASY AQUATAK 110, možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR