Peć na drva JOTUL F 602 – sinonim za kvalitet!

Peć na drva JOTUL F 602 – sinonim za kvalitet!

6169
0
PODELI

Kasnih 30-ih JOTUL F 602 peć na drva dizajnirale su arhitekte Blakstad i Munthe-Kaas, dok je za ukrase zaslužan norveški vajar Ørnulf Bast. Originalan dizajn nadograđen je sa nekoliko savremenih dodataka, tako da ju je danas moguće dobiti i sa tehnologijom čistog sagorevanja bez fioke za pepeo. Norveška peć – 161. godina tradicije!

Doprinosi smanjenju potrošnje za 50% uz garanciju od 10 godina!

Jotul F 602 je jedan od Jotulovih bezvremenskih klasika i već godinama je jedna od najprodavanijih peći na svetu. Do danas ih je prodato više od 2 miliona!

JOTUL F 602

Izuzetno je praktična i lako uklapa u svaki dom odišući elegancijom. Jednostavna za instalaciju i veoma efikasna u grejanju. Izrađena je sa dvostrukom oplatom od livenog gvožđa sa dodatkom specijalnih metala. Dolazi sa pločom za kuvanje, tako da istovremeno možete pripremati jelo ili kuvati jutarnju kafu. 🙂

Zahvaljujući svom duguljastom obliku u peć stanu cepanice do 40 cm dužine, a pomoću regulatora dovoda vazduha na vratima moguće je duže održavati vatru. Greje površine do 121m2. Nominalna toplotna snaga iznosi od 2.3 do 8.5kW. Dimenzije: 64 x 32 x 48 cm. Težina: 78kg. Prečnik izlaza dimne cevi je 12,5cm. Potrebno je čistiti je svakih 7-10 dana.

Dobitnica je “Nagrade za klasični dizajn” norveškog dizajnerskog veća.

Ulepšajte i utoplite vaš dom pomoću JOTUL F 602 peći na drva već danas posetom sledećeg linka. 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR