Pametna majica koja reaguje na stres

Pametna majica koja reaguje na stres

725
0
PODELI

Da li  biste ikada vozili auto bez merača brzine ili goriva? Sigurno ne.

 „E pa vreme je da o svom telu brinete kao što brinete o automobilu“, rekao je Stephane Marceau, direktor Omsignala. Upravo ova kompanija osmislila je pametni odevni predmet čiji je cilj podstaći čoveka da svaki dan živi bolje i zdravije. Čim se obuče, majica očitava vitalne funkcije čoveka, meri pod kolikim je stresom i da li ima dovoljno energije.

9bc06ded19ebb45ca9c9658f1f352025

Zasad je osmišljena samo za muškarce koji će u njoj slobodno moći da treniraju, ali i idu na posao ili sastanak. Uz to, majica će pomoći i profesionalnim sportistima, jer će ih u svakom trenutku upozoravati u kakvom je stanju njihov organizam, koliko još imaju energije i na šta moraju skrenuti pažnju.

6dc389e81bfc609d270fdeeedb0819c7

Ova pametna majica radi uz pomoć aplikacije koja se instalira na mobilni telefon, i koja šalje poruke o vašem stanju. Podaci o vašoj aktivnosti , energiji i iznemoglosti se pohranjuju u takozvanoj crnoj kutiji koja se nalazi na majici. Iz nje se šalju na vaš mobilni telefon. Kompanija takođe pravi i specijalne rukave za mobilni koji omogućavaju lakše korisćenje aplikacije.

Majica je zasad osmišljena samo za muškarce, ali se do kraja godine očekuju i modeli za žene.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR