Pametan zvuk svuda – novi Sony zvučnik sa Google Asistentom!

Pametan zvuk svuda – novi Sony zvučnik sa Google Asistentom!

3341
0
PODELI

Kompanija Sony predstavila je novi model zvučnika LF-S50G, koji u elegantnom i kompaktnom pakovanju pruža visok kvalitet zvuka i omogućava online pristup neophodnim informacijama. Na raspolaganju su i reprodukcija zvuka u krugu od 360 stepeni, sistem glasovnih komandi, kao i ugrađena funkcija Google Asistent –  Vaš lični asistent kom možete zatražiti da pusti određenu pesmu ili odgovori na pitanje.

Za korišćenje ovog uređaja neće vam biti potreban telefon, već je dovoljno da izgovorite svoje pitanje ili zahtev. Takođe, ovaj uređaj nudi mogućnost provere i ažuriranja kalendara kako biste bili u toku sa svim aktivnostima, dopune liste obaveza, kao i osnovne podatke o vestima i vremenskoj prognozi za optimalno planiranje dana.

Funkcija Google Asistenta omogućava povezivanje više pametnih zvučnika, u cilju kreiranja sistema ozvučenja za više prostorija, dok pomoću sistema glasovnih komandi pruža kontrolu nad različitim pametnim uređajima sa kompatibilnim platformama, uključujući Chromecas built-in, Nest, Philips Hue i IFTTT, kako biste recimo prilagodili temperaturu ili osvetljenje u sobi. Glasovnom komandom možete zatražiti od Gugl Asistenta da pusti muziku, podkast ili radio sa servisa kao što su Spotify, Google Play Music, Pandora, TuneIn i iHeartRadio.

Model LF-S50G će od decembra 2017. godine biti dostupan u UK, Nemačkoj i Francuskoj po ceni od oko 230 eura.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR