Pametan izbor!

Pametan izbor!

3609
0
PODELI

Smart televizori omogućavaju direktan pristup internet sadržajima i aplikacijama, koje su usklađene sa TV ekranima. Možete deliti fotografije i fajlove sa ostalim kompatibilnim uređajima, kao što su Smart telefoni, tableti i notebook računari. Uživajte u svojim omiljenim spotovima i video sadržajima na YouTube-u, igrama, društvenim mrežama.

VOX 32YSD600  Vam omogućava surfovanje iz fotelje, gledanje YouTube video klipova, kao i pristup društvenim mrežama poput Facebook-a i Twitter-a. TV sa internetom povezujete preko LAN konekcije, ili bežično preko opcionog WiFi USB Dongle uređaja. LCD panel sa pozadinskim LED osvetljenjem koje je razmešteno iza čitave površine panela, donosi ravnomerno osvetljenje, mogućnost lokalnog zatamnjivanja slike kao i kvalitetniji kontrast, za vrhunsku sliku na ekranu od 32″.

Fox 32DLE278 pored vrhunske slike visoke rezolucije ekrana od 32″, donosi i mogućnost savremenog multimedijalnog doživljaja. Pomoću integrisane WiFi konekcije, možete koristiti svoje omiljene aplikacije. Ukoliko niste u mogućnosti da u određenom trenutku pogledate novu epizodu omiljene serije, film ili utakmicu, možete snimiti sadržaj i gledati naknadno.

LG 32LH570U poseduje čip za Wi-Fi, koji omogućava bolji pristup i mogućnost povezivanja sa televizorom. Osveženje od 200Hz omogućava tečan prikaz življeg sadržaja. Picture Wizard III Vam omogućava da lako podesite elemente slike kao što su nivo crne, boja, nijansa, oštrina i nivoi pozadinskog osvetljenja na ekranu od 32“. Clear Voice III poboljšava kvalitet zvuka tako što izdvaja glasove od pozadinske buke, kako bi Vam omogućio jasan i oštar doživljaj slušanja. Fokusirajte se na svoj sadržaj bez ikakvih smetnji pomoću tehnologije Clear Voice III.

SAMSUNG-UE40J5202AKXXH

SAMSUNG UE40J5202AKXXH zahvaljujući rezoluciji koja je dvaput veća u odnosu na standardne HD televizore, donosi slike izuzetnog kvaliteta. Uživajte u bogatim i živopisnim teksturama Full HD slika. Otkrijte stvarnost kroz doživljaj u punoj visokoj rezoluciji. Pomoću naprednog algoritma za poboljšavanje kvaliteta slike, tehnologija Wide Colour Enhancer drastično poboljšava kvalitet slike i otkriva skrivene detalje.

LG 43LH570V  Vam zahvaljujući Picture Wizard III, omogućava da lako podesite elemente slike kao što su nivo crne, boja, nijansa, oštrina i nivoi pozadinskog osvetljenja. Wi-Fi čip omogućava veću povezanost, kao i ulaze i izlaze iz TV-a. Clear Voice III poboljšava kvalitet zvuka time što izdvaja glasove od pozadinske buke, kako bi vam omogućio fenomenalno audio iskustvo.

SONY KDL48WD650BAEP sa jedinstvenim X-Reality PRO procesorom, koji čisti slike za savršen  detaljan prikaz. X-Reality PRO poboljšava čak i sadržaj koji se prenosi u niskoj rezoluciji kako biste na uređaju kompanije Sony dobili sliku koja oživljava sve što gledate. Možete reprodukovati muziku, video klipove i kolekcije fotografija zahvaljujući odličnoj USB reprodukciji u više formata.

SONY-KDL48WD650BAEP

LG 43UH668V uz ColorPrime Pro donosi živopisnu sliku, koristeći širok opseg boja. HDR Pro podešava osvetljenost ekrana, čime slika dobija prirodnu jasnoću. IPS 4K pruža izuzetan kvalitet slike, koja je četiri puta jasnija nego kod Full HD rezolucije. Pored toga, funkcija Široki ugao gledanja omogućava sliku bez izobličenja, iz bilo kog ugla. Funkcija 3D mapiranja boja, daje realne boje zahvaljujući svom algoritmu za 3D mapiranje boja. Ova funkcija uključuje i kontrolu pozadinskog osvetljenja, koja vam omogućava da podesite osvetljenost ekrana, pa na taj način možete da uštedite energiju. Ultra Surround omogućava da konvencionalni dvokanalni zvučnik funkcioniše kao virtuelni sedmokanalni zvučnik, čime se poboljšava doživljaj gledanja u 4K rezoluciji.

SAMSUNG UE49K6372SUXXH donosi kristalno jasnu sliku, zahvaljujući naprednom algoritmu za poboljšanje kvaliteta slike – Samsung tehnologija Wide Colour Enhancer drastično poboljšava kvalitet slike i otkriva skrivene detalje. Zahvaljujući funkciji ConnectShare Movie, jednostavno priključite USB fleš disk ili HDD u TV i odmah možete da počnete da uživate u filmovima, fotografijama ili muzici. HDMI obezbeđuje prenos digitalnih podataka visoke rezolucije sa više uređaja direktno na tv velikom brzinom.

Sony KD55XD8005BAEP otkrijte Sony 4K HDR kvalitet slike i doživite zadivljujuću jasnoću, boje i kontrast. Da biste dobili vrhunski kvalitet slike, ovaj televizor kombinuje izvanrednu 4K jasnoću sa osvetljenošću, bojama i detaljima velikog dinamičkog opsega (HDR). Slika se izoštrava i doteruje pomoću tehnologije za obradu 4K X-Reality PRO koja povećava rezoluciju i poboljšava svaki piksel radi postizanja izvanredne jasnoće. Boje su podjednako bogate i živopisne kao i u prirodi zahvaljujući TRILUMINOS ekranu koji proširuje opseg vidljivih boja.

LG 60UH8507 sa proširenim opsegom boja, donosi Vaš omiljeni program u milijardama bogatih boja. Specijalno dizajniran IPS panel može da reprodukuje više nijansi boja sa finijim prelazima: sposoban je da prikaže preko milijardu bogatih boja. Uživajte u svetlijom, oštrijim slikama, jasnim bojama i detaljima. ULTRA osvetljenost šalje preostalu struju iz tamnih u svetle delove ekrana, kako bi se naglasio kontrast.

Uživajte u omiljenom programu i internet sadržajima, uz Smart televizore.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR