Pametan izbor, Android smart TV Box 100 Xwave!

Pametan izbor, Android smart TV Box 100 Xwave!

2078
0
PODELI

Za Android boxove i srodne uređaje, namenjene reprodukciji multimedijalnih sadržaja u kućnoj varijanti, putem interneta ili lokalno, nekad se koristio naziv “HD playeri”. Danas “HD” nije više najkvalitetniji prikaz slike ili videa. Svi relevantni HD uređaji sada su utemeljeni na nekoj od varijanti Androida i zato naziv “Android box” postaje svakodnevica. Ukoliko nemate dovoljno novca za Smart TV, ili ne želite da se odreknete svog starog dobrog televizora, a želite sve pogodnosti današnje tehnologije, nabavite Android smart Xwave TV Box 100, koji vam WinWin preporučuje i uz sjajnu cenu ovog uređaja, bilo koji televizor možete pretvoriti u smart TV. On podržava sve aplikacija sa playstora, a ima i RAM memoriju od 2GB, kao i ugrađen WIFI za lako povezivanje na mrežu.

Nije lako odabrati dobar Android TV Box, jer nije dovoljno biti upoznat sa mogućnostima čipova koje koristi, već morate biti upućeni i u konkretnu podršku za rezolucije na servisima poput, Netflix i YouTube. Ali, budite bez brige, jer Xwave TV box 100, koji ima visoku rezoluciju: High Definition video output: SD/HD, od max.1920×1080 pixela, kompatibilan je sa formatima dekodera, koji podržavaju: 4Kx2K H.264/H.265, HD MPEG1/2/4,H.264,4K-HD, HD AVC/VC-1,RM/RMVB,Xvid/DivX3/4/5/6, kao i sa RealVideo8/9/10 Support Video i video formatima: Avi/Rm/Rmvb/Ts/Vob/Mkv/Mov/ISO/wmv/asf/flv/dat/mpg/mpeg Support.

Dok su muzički formati kompatibilni sa: MP3/WMA/AAC/WAV/OGG/AC3/DDP/TrueHD/DTS/DTS/HD/FLAC/APE, a foto formati sa: HD JPEG/BMP/GIF/PNG/TIFF.

Android smart Xwave TV Box 100 koristi operativni sistem: Android 7.1.2, ima 2GB RAM memorije, dok je ROM memorija: 16GB CPU, a ostali parametri: Amlogic S905W Quad Core ARM Cortex A53 GPU: Penta core MALI 450, zadovoljiće sve vaše potrebe. Povezuje se putem HDMi, ima dva USB-a 2.0 (za uređaje i ext memoriju), kao i LAN Ethernet: 10/100M, standard RJ-45. Za Wireless je ugrađen WiFi-AV izlaz i čitač kartica: SD/SDHC/MMC (max do 64 GB). Xwave TV Box 100 podržava klasične miševe i tastature preko USB porta, ili bežične preko wireless-a, do 2.4GHz. Podržane su Aplikacije: KODI, Skype, Picasa, Youtube, Flicker, Facebook, kao i gledanje filmova online. Sve to možete pratiti na različitim jezicima: srpskom, engleskom, španskom, nemačkom, francuskom, italijanskom… i drugim jezicima sveta. Xwave TV Box 100 napravljen je od plastike crne boje, a u pakovanju su još i: IR Daljinski upravljač, HDMi kabl, Adapter za napajanje i uputstvo za korisnika.

Kućni multimedijalni boxovi zasnovani na Androidu jako su rašireni po svetu, pa svako može imati lično iskustvo sa njima, uz odabir omiljenih funkcija. Na primer, ako ne želite da koristite daljinski upravljač, Android boxom Xwave 100 možete upravljati pomoću bežične tastature. Sve što je potrebno da bi Android smart Xwave TV Box 100 radio, je bilo koji  televizor sa HDMI ulazom i internet (brzine ne manje od 10Mb/s) i vaš obični TV dobiće iste funkcije kao višestruko skuplji smart TV, a vi ćete uz malo ulaganja, imati veliko uživanje u mulimedijalnim sadržajima. Ako ste potpuno savremeni i koristite telefon ili tablet sa Android operativnim sistemom, već ste lako rešili korišćenje Xwave TV Box 100, jer on funkcionše isto kao i oni. Prosto preuzmite aplikacije koje su vam potrebne sa interneta, kao što to radite na telefonu ili tabletu. Upravljajte komotno, uz priključenu tastaturu i miša, a ako vam treba više mesta dodajte i eksterni USB HDD. Xwave TV Box 100 podržava i miracast funkciju pomoću koje možete bežičnim putem gledati sadržaj sa vašeg telefona direktno na TV ekranu. Još jedna od funkcija koju vredi pomenuti je i mogućnost rada kao bit torrent klijent.

Ako želite odličan uređaj, sa najboljim odnosom uloženog i dobijenog, uz podršku za sve što bi vam moglo zatrebati, kupite Android smart Xwave TV Box 100, jer on predstavlja sjajno rešenje za sve koji imaju TV bez naprednih opcija, a žele da gledaju sadržaje sa savremenih aplikacija ili jednostavno surfuju internetom.

Ne trošite vreme na istraživanje optimalnog odabira Android boxa, jer čitava priča se može sažeti ovako: Android smart Xwave TV Box 100 – prava stvar, u pravom trenutku, za idealnu cenu!

Android smart Xwave TV Box 100, možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR