Pacific Rim: Kaiju Battle – Android VR igra

Pacific Rim: Kaiju Battle – Android VR igra

1258
0
PODELI

Pacific Rim će se uskoro pojaviti u bioskopima, a deo tog filma su i ogromni roboti i čudovišta koji se međusobno bore. To je i poenta Pacific Rim: Kaiju Battle, nove igre za Android. Ova igra pomoću virtuelne realnosti pravi minijaturni grad na vašem stolu, ili bilo kojoj ravnoj površini, u kome se čudovišta i roboti bore. I to radi vrlo dobro!

 

Pacific Rim KB 01

Igra je sa vrlo jednostavnim kontrolama – jedan taster, jedan udarac. Postoje dva tastera za napad i dva za blokiranje. Sve što trebate raditi je napadati brže od protivničkog čudovišta. Možete se boriti kao bilo koji od tri robota ili tri čudovišta. Kaiju Battle koristi Qualcomm-ovu AR tehnologiju da “nacrta” borbenu scenu koristeći kameru vašeg Android uređaja. Sve što treba da uradite je da nađete neki objekat koji obeležite kao referencu. Najbolje je koristiti beli papir na nekoj tamnijoj podlozi, ali izbor je na vama. U igru je ubačen i jednostavan kamera mod koji vam dozvoljava da ubacite ove džinove u bilo koji kadar i napravite zanimljivu fotografiju.

Pacific Rim KB 02

 

Pacific Rim KB 03

Rekli bismo da AR u ovoj igri radi vrlo dobro. Skalira proporcije kako treba, pa čak i okreće borbeno polje ukoliko se pomerate oko referentnog objekta (npr papira). Nije najnaprednija borbena igra, ali je u potpunosti besplatna i zanimljiva neko vreme.

 

Link za skidanje Pacific Rim: Kaiju Battle (Play Store)

 

Izvor: AndroidPolice

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR