Ovlaživač vazduha i jonizator za zdraviju svakodnevicu!

Ovlaživač vazduha i jonizator za zdraviju svakodnevicu!

1302
0
PODELI

Prema istraživanju Agencije za zaštitu okoline (EPA) čovek 87 % vremena provodi u zatvorenom prostoru u toku dana, a od toga 49 %, u svojoj kući, stoga je jasno da je čist vazduh u domu neophodan za zdravlje.

Verovali ili ne, vazduh koji udišemo unutra može biti od 25 do 100 puta zagađeniji od vazduha iz spoljašnje sredine. Pored prašine, on sadrži bakterije, viruse, polen, formaldehide, azbest, klice i druge štetne materije. Zbog toga je svakodnevno provetravanje prostorije obavezna rutina, ali to nije dovoljno. Problem zagađenosti je naročito izražen u zimskim mesecima, te za čist vazduh u vašem domu WinWin preporučuje  Ovlaživač vazduha i jonizator Gorenje H 50 DW, sjajan uređaj za tu namenu.

Prečišćivači vazduha, kakve danas poznajemo, nastali su 1963. godine. Za njihovo konstruisanje zaslužni su nemački mašinski inženjeri Klaus i Manfred Hammes. Tokom vremena potrošači su primetili da ovaj sistem smanjuje pojavu astme i olakšava simptome alergije pa su unapređeni ovlaživačima i jonizatorima, našli primenu kao samostalni uređaji.

Gorenje H 50 DW ovlaživač i jonizator, poboljšava relativnu vlažnost i kvalitet vazduha. On ima ultrazvučnu tehnologiju rada, jonizator, antibakterijski filter… Modernog je dizajna, poseduje tajmer, merač vlažnosti prostora, smart control upravljanje, ispušta hladnu paru, a ima i pregledan LED displej. Tu su i gumirane nogice za stabilnost, kao i automatsko gašenje za dodatnu bezbednost. Uređaj je namenjen za upotrebu u prostoru površine: 50m2. Dimenzije aparata su 29×38×15,5cm, a težina 2,9kg, sa dužinom priključnog kabla od 1m. Priključna snaga uređaja je 25W i stvara buku od 35 dB(A), što su performanse koje će sigurno obezbediti čist i zdrav vazduh, u vašem domu.

«Negativni» joni deluju vrlo pozitivno na ljude. Njih osećamo neposredno posle oluje. To su trenuci njihove dominacije, kada se osećamo prijatno i raspoloženo. Štetnost «pozitivnih» jona svoje nepovoljno dejstvo pokazuje kada je povišen stepen zagađenja vazduha. Oni dominiraju u zatvorenim prostorijama, a stvaraju ih i elektronski kućni aparati. Simptomi velike i prolongirane koncentracije pozitivnih jona (bolje rečeno, nedostatka negativno naelektrisanih jona) mogu biti: opšta malaksalost, slaba koncentracija, nesanica, nervoza, glavobolja, a ponekad i osećaj nedostatka vazduha, poremećaj disanja i pojava srčanih tegoba. Da biste to izbegli, koristite Gorenje H 50 DW jer, garantuje čist, optimalno vlažan i negativno jonizovan vazduh u vašem domu.

Pri upotrebi jonizatora dokazani su pozitivni uticaji na povećanje snage mišića, intenzivniju intelektualnu aktivnost  i uravnoteženje hormonalne aktivnosti. U periodu epidemija i pandemija, primena električnog jonizatora kao korisne dodatne zaštite, može da bude od veoma velike koristi. Zato, nabavite koristan i dostupan Gorenje H 50 DW ovlaživač i jonizator vazduha.

Gorenje ovlaživač i jonizator možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR