Ovako će izgledati Pokemon Go igra za telefone!

Ovako će izgledati Pokemon Go igra za telefone!

3015
0
PODELI

Pokemon Go je novi projekat The Pokemon Company i Niantic Labs. U pitanju je nova predstojeća igra koja omogućava da se Pokemoni hvataju u pravom svetu!

Breaker

Pokemon Go će pružiti izazov igračima tako što će ih naterati da izađu u pravi svet, traže i hvataju Pokemone. Pokemoni vodenog tipa se mogu naći samo blizu vodenih površina poput jezera i okeana, navode iz The Pokemon Company.

Pokemon Go 01

Telefon će zavibrirati ukoliko je Pokemon u blizini. U ovom trenutku, kao i u drugim Pokemon igrama, može se pokušati hvatanje stvorenja zahvaljujući kontrolama na ekranu kako bi se bacila Poke-lopta. Ove, ali i druge “specijalni stvari” se mogu naći u PokeStop-ovima u pravom svetu kao što su “umetničke tvorevine, istorijska mesta i spomenici”.

Pokemon Go 02

Kao i u ostalim Pokemon igrama, kako igrač napreduje, Trainer Level će se povećavati. To će igraču omogućiti da nalazi i hvata snažnije Pokemone i puni inventar korisnim, boljim stvarima.

 

Ovo su istaknute prednosti iz objave:

  • Neki Pokemoni mogu evolvirati ukoliko je ista vrsta uhvaćena u određenim situacijama.
  • Pokemon jaja, koja se mogu naći u PokeStop-ovima, će se izlegnuti kada igrač pređe određenu razdaljinu.
  • Igrači će moći da zadive prijatelje tako što će otključavati ačivmente (medalje) kompletiranjem nekih zadataka ili izazova.
  • Tokom igre, Pokemon Go igrači će se pridružiti jednom od tri tima i učestvovaće u borbama u dvoranama sa drugim timovima.

Pokemon Go narukvica

The Pokemon Company će ponuditi i prenosivi uređaj koji se zove Pokemon Go Plus, narukvicu koja se povezuje sa telefonom preko Bluetooth-a i obaveštava kada je Pokemon u blizini preko LED i vibracije. Cena i dostupnost ovog dodatka još uvek nije objavljena.

Pokemon Go, koji se zasniva na sličnom konceptu Niantic Labs igre Ingress, zvuči vrlo zanimljivo. To Niantic naziva “Real World” gejming platfotmom, koja ima za cilj da motiviše igrače da izađu napolje i istraže pravi svet.

Pokemon Go 03

Prvi zvanične slike Pokemon Go su objavljene i prikazuju Pokemon-a Squirtle i mapu. Pošto se igra još uvek razvija, mogućnosti, dizajn i izgled se može promeniti.

 

Pročitajte i: Google u potrazi za Pokemon majstorom

 

 

Izvor: GameSpot

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR