Ovako će izgledati Amazon 3D telefon

Ovako će izgledati Amazon 3D telefon

797
0
PODELI

Stvari napreduju jako dobro kada je pametni telefon kompanije Amazon u pitanju. Kada smo ga prvi put videli, bio je oklopljen u zaštitu koja je skrivala njegov pravi izgled. Sada je prikazan render kako će izgledati finalna verzija ovog telefona.

Breaker

Dizajn je prilično zanimljiv i izgleda da Amazon ide na balans između jačine konstrukcije uređaja i premium izgleda. Na žalost, u ovom trenutku je nemoguće reći koji materijal će koristiti za izradu telefona, ali je verovatno kombinacija polikarbonata i metala. Mada je to samo pretpostavka.

Amazonov pametni telefon će koristiti prilagođenu verziju Fire OS, koja se nalazi i na Amazon Kindle tablet uređajima, koju odlikuje veliki izbor Amazon knjiga, muzike, filmova, aplikacija, igara i drugog. Fire OS je u suštini Android, ali osetno izmenjen i prilagođen Amazon servisima.

Amazon Smartphone Render

Ono što će činiti ovaj pametni telefon unikatnim je 3D funkcija tj. pomeranje kompletnog interfejsa praćenjem pogleda korisnika i položajem telefona. To se postiže pomoću 5 kamera na prednjoj strani (da, PET!), od kojih je 4 zaduženo samo za ovu 3D funkciju.

Govori se da će ovaj pametni telefon biti predstavljen u trećem tromesečju ove godine, što očekujemo sa nestrpljenjem.

 

Izvor: Phandroid

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR