Otvoren novi studentski računarski centar

Otvoren novi studentski računarski centar

1209
0
PODELI

Savez Studenata Beograda i WinWin, otvorili su protekle nedelje novi računarski centar u prostorijama Saveza Studenata u Balkanskoj 4/3 u Beogradu.
Svečanom otvaranju i presecanju crvene trake prisustvovao je i pomoćnik ministra za visoko obrazovanje prof. dr Slobodan Stupar. 
IMG_0547

Računarski centar koji će besplatno biti na raspolaganju svim studentima Beogradskog univerziteta, opremljen je sa 20 novih računara.
WinWin kao društveno odgovorna kompanija, na ovaj način želi da doprinese razvoju obrazovanja i širenju informatičke pismenosti. 

Saradnja Saveza Studenata Beograda i najvećeg maloprodajnog lanca tehničke opreme u Srbiji se neće završiti na ovoj donaciji, već su planirana i brojna predavanja stručnjaka stranih IT kompanija, kao i nagrade za studente koji u njima budu učestvovali.

Osnovne informacije o edukacijama, kao i radnom vremenu kompjuterskog centra, možete dobiti u prostorijama Saveza studenata Beograda, u Balkanskoj ulici 4/3, na telefon 011/ 361-0-316 ili preko officessb@gmail.com.

IMG_0490
IMG_0481

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR