Otkrivene informacije o Xperia Z3 Compact

Otkrivene informacije o Xperia Z3 Compact

935
2
PODELI

Sony Xperia developer odao je veliku količinu informacija o novom Sony Xperia Z3 Compact modelu pametnog telefona. Navodno, Sony preskače Xperia Z2 Compact model i ide odmah na umanjenu Z3 verziju.

BreakerPrema navodu, Xperia Z3 Compact će biti opremljena sa četvorojezgarnim Snapdragon 801 procesorom na 2.5GHz (MSM8974-AC čipset) i 720p ekranom od 4.5 inča.

Pored toga,  Xperia Z3 Compact poseduje 2GB RAM, kameru od 20.7 megapiksela na zadnjoj strani i kameru od 2.1Mpix na prednjoj strani. Uređaj će pokretati Android 4.4.2 KitKat verzija operativnog sistema.

Ukoliko Sony nastavi svoj trend i ponudi klasičan i compact model sa sličnim specifikacijama, onda bi mogli da očekujemo da Xperia Z3 poseduje ovakve specifikacije.

Takođe, objavljena je i fotografija koja prikazuje poređenje Xperia Z3 i Z3 Compact stavljajući ih jedan pored drugog. Na prvi pogled, okvir oko ekrana je manji nego kod prethodne generacije, dok su gornja i donja strana malo veće od očekivanih.

Xperia Z3 Compact

Očekuje se da na IFA sajmu u Berlinu, koji se održava početkom septembra, Sony najavi Xperia Z3 Compact. Tako da nam preostaje samo da čekamo.

 

Izvor: Android Authority

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR