OPPO predstavio povoljan smartfon za fotografisanje, A37

OPPO predstavio povoljan smartfon za fotografisanje, A37

3071
0
PODELI

OPPO je predstavio svoj najnoviji smartfon nižeg cenovnog ranga pod nazivom A37. Umesto tipično “ogoljenog radi niže cene” uređaja, OPPO je opremio A37 impresivnom kamerom, zahvaljujući specijalnim softverskim “magijama”.

Najbitnija prednost ovog modela je kamera. Na poleđini je senzor od 8Mpix sa 1.4um pikselima. Iako je rezolucija senzora niska za današnje standarde, veći pikseli bi trebali da omoguće izradu kvalitetnijih fotografija u uslovima sa lošijim osvetljenjem. Ukoliko vam je rezolucija bitna, OPPO je predstavio svoju tehnologiju spajanja fotografija, pomoću koje može 5 fotografije da spoji u jednu veću od 24Mpix.

Oppo A37 01

Na prednjoj strani OPPO A37 poseduje 5Mpix OmniBSI senzor sa istom veličinom piksela – 1.4um. Telefon ima mogućnost da trepne ekranom kako bi oponašao blic prilikom slikanja selfija. Ljubitelji selfija će ceniti i mogućnost izrade fotografije nakon gesture mahanja, nalik na LG Gesture Shot.

Ostale specifikacije telefona su u skladu sa cenovnim rangom – 5-inčni 720p displej, Quad-Core Snapdragon 410 procesor, 2GB RAM i 16GB interne memorije. Tu je i podrška za Dual SIM, microSD slot i baterija od 2.630mAh. Sa softverske strane tu je ColorOS 3.0 operativni sistem, zasnovan na Android 5.1 (Lollipop).

OPPO A37 će se prodavati po ceni od 199 dolara.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR