Oppo N1 CyanogenMod dostupan u decembru

Oppo N1 CyanogenMod dostupan u decembru

823
2
PODELI

Oppo je najavio N1 pametni telefon još u septembru. Ta najava je završila niz glasina, a ipak nije dala odgovor na sva pitanja.

Breaker

Oppo je u najavi pričao o regularnom modelu N1 i ograničenom izdanju sa CyanogenMod softverom, ali nije precizirao datum početka prodaje. U današnjoj najavi je rečeno da će biti dostupan od decembra.

Za fanove CyanogenMod-a dobra vest je da će obe verzije Oppo N1 podržavati CyanogenMod, ali će ograničeno izdanje Oppo N1 biti isporučivano sa CyanogenMod-om. Iako nije naveo spisak svih mogućnosti telefona, Oppo je rekao da će verzija sa CyanogenMod-om imati sve unikatne mogućnosti Oppo N1 modela, ali i dodatke koje ubacuje Cyanogen u svoje ROM-ove.

Oppo N1

Ograničeno CyanogenMod izdanje će biti isporučivano u specijalno dizajniranom pakovanju sa CyanogenMod maskotom. Pakovanje će pored telefona sadržati i CyanogenMod nalepnice.

Oppo N1 CM pakovanje

Oppo N1 je vrlo impresivan sam po sebi, bio sa CyanogenMod-om ili bez, i poseduje displej od 5.9 inča sa 1080p rezolucijom, četvorojezgarni Snapdragon 600 procesor, 2GB RAM-a, Adreno 320 grafički čip, bateriju od 3160mAh i rotirajuću kameru od 13 megapiksela.

 

Izvor: AndroidCommunity

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR