OneWatch pametni sat u planu

OneWatch pametni sat u planu

1035
0
PODELI

OnePlus One telefon je imao prilično buran izlazak na tržište. Prvo je bilo problema u proizvodnji, potom nekih softverskih problema, a sada kompanija razmišlja da odbaci “fabričku” CyanogenMod verziju operativnog sistema.

Breaker

Ali to ne znači da kompanija nema želju za napretkom. Stiže nam vest o “OneWatch” pametnom satu koji je prikazan na neobjavljenoj zvaničnoj stranici OnePlus web sajta. Naravno, ovo bi trebali uzeti sa rezervom, jer je bilo lažnih dojava u poslednje vreme u vezi sa kompanijom OnePlus.

Sat koji je prikazan poseduje kružni displej, što je veoma poželjna karakteristika kod pametnih satova danas (Motorola Moto 360 je zaslužna za to). Navedeno je da će OnePlus upotrebiti safirno staklo na ovom proizvodu, za šta se govori i da će Apple upotrebiti na svom iWatch satu. Druge glasine govore o zakrivljenoj bateriji koja će biti smeštena u samom kaišu, štedljivom OLED ekranu i QI bežičnom punjenju.

OnePlus OneWatch skica

Ipak, dok skice uređaja prikazuju hardverski taster kome se mogu dodeljivati funkcije, takav taster nije vidljiv pravoj na slici sata. Pa to može biti osnova za sumnju u postojanje ovakvog proizvoda.

Trenutno ne postoje informacije koji operativni sistem će biti korišćen, ali će to verovatno biti Android Wear.

 

 

Izvor: Talk Android

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR