OM/One je bluetooth zvučnik koji levitira

OM/One je bluetooth zvučnik koji levitira

1435
0
PODELI

Jedan zanimljivi bluetooth zvučnik privukao je puno pažnje na internetu. U pitanju je OM/One, bluetooth zvučnik sfernog oblika koji levitira!

Breaker

Ukoliko želite Bluetooth zvučnik, svakako obratite pažnju na OM/One model, zvučnik koji prkosi gravitaciji. OM/One se sastoji od baze i zvučnika sfernog oblika koji levitira iznad nje i polako se okreće, zahvaljujući magnetnoj bazi. Sferu možete uzeti i poneti sa sobom kao prenosivi zvučnik ili puštati muziku dok ona “stoji” u vazduhu iznad baze. Pored zvučnika, ugrađen je i mikrofon, tako da se pomoću Om/One mogu obavljati i telefonski razgovori. Očekivano trajanje baterije kod finalne verzije (pošto je trenutno u fazi prototipa) je 15ak sati.

OM One 01

OM Audio je napravio par prototipa OM/One zvučnika i pokrenuo je kampanju za sakupljanje novca kako bi krenuo sa masovnom proizvodnjom. Kampanja je već uveliko premašila zacrtanu sumu od 100.000 dolara i sakupila preko pola miliona dolara, sa još 35 dana do kraja! Oni koji daju novac, moći će da kupe ovaj zvučnik po ceni od 179 dolara, a isporuka se očekuje u decembru.

OM/One je dostupan u tri boje: Crna, bela i disko kugla. Verzija sa disko kuglom košta čak 299 dolara.

 

Izvor: CNet

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR