Odlične Android aplikacije domaćih autora

Odlične Android aplikacije domaćih autora

1915
4
PODELI

Iako nema puno domaćih razvojnih timova na Android Play Store-u, odlučili smo da Vam izdvojimo aplikacije koje su na nas ostavile najbolji utisak. Ove domaće aplikacije mogu biti izuzetno korisne u raznim prilikama, pa nije loše imati ih instalirane na vašem telefonu ili tabletu. Pogledajte aplikacije koje smo izdvojili za vas…

 

 

 

 

 

Osmatrač

Osmatrac

Odlična aplikacija za vozače, jer pruža uvid u javne kamere i bitnije raskrsnice u celoj Srbiji, ali i u Hrvatskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini i Nemačkoj. Vrlo velika baza dostupnih kamera, neke su visokog kvaliteta, dok su druge osrednjeg, ali to zavisi od samih kamera. Vrlo korisna aplikacija ukoliko želite da izbegnete gužvu u saobraćaju!

Link za skidanje

 

ViPutnik Srbija

ViPutnik

Aplikacija koja nudi sve potrebne informacije za one koji se spremaju za put. Moguće je videti red vožnje autobusa, vozova, aviona, pa i brojeve taksi službi. Dostupan je veliki broj prevoznika u Srbiji, kao i lokalni red vožnje u pojedinim gradovima. Aplikacija koja može koristiti svakome!

Link za skidanje

 

Parking Manijak

Parking Manijak

Da li vam se nekada dogodilo da niste u mogućnosti da platite parking, jer ne posedujete broj na koji treba poslati poruku, jer ne znate zonu, ili nešto treće? Ovo je odlična aplikacija za vas! Jednom unesete broj svojih registarskih tablica i kasnije aplikacija vas sama locira, odredi zonu i broj na koji treba poslati poruku i sve što trebate uraditi je pritisnuti dugme za plaćanje. Lociranje je moguće preko operatera ili preko GPS-a (preciznije).

Link za skidanje

 

Vipovanje

Vipovanje

Društvena aplikacija sa zanimljivom idejom – međusobno razmenjivanje iskustva i utisaka korisnika o lokalnim restoranima, kafanama, picerijama, klubovima, kafićima, itd.

Link za skidanje

 

Slamarica 2

Slamarica

Ovo je aplikacija koja vam omogućava da beležite i pratite lično finansijsko stanje na računima banaka, kao i beleženje transakcija koje ste izvršili. Moguće je čak i beleženje lokacije putem GPS-a gde ste utrošili novac. Takođe, aplikacija ima mogućnost pravljenja raznih izveštaja, grafikona i tabela sa pruženim informacijama.

Link za skidanje

 

Pozovi Taxi!

Pozovi Taxi

“Pozovi Taxi” je aplikacija koja olakšava pozivane taksi vozila. Direktno iz aplikacije moguće je pozvati taksi službu ili poručiti vozilo preko SMS poruke. A vašu lokaciju može utvrditi i preko GPS-a. Na žalost, podržane su samo taksi službe u Beogradu i Novom Sadu.

Link za skidanje

 

TV Vodič

TV Vodic

“TV Vodič” Vam omogućava da vidite trenutni i budući TV program i do 5 dana unapred. Dostupan je veliki broj programskih kanala, čak 54. Možete vršiti pregled i emisija i filmova po žanrovima, kao i kreiranje ličnih lista tv programa preko ugrađenih filtera. A sama aplikacija vas može i obaveštavati pre nego da počne vaša omiljena emisija. Obavezna aplikacija za one koji vole da gledaju TV.

Link za skidanje

 

BeoGSP

BeoGSP 2

BeoGSP je aplikacija koja na teritoriji Beograda značajno olakšava putovanje javnim prevozom, pogotovu ukoliko vam Beograd nije poznat, jer na osnovu vaše trenutne lokacije i odredišta koje odaberete na mapi, predlaže najbolju putanju, kao i javni prevoz koji trebate upotrebiti (sa sve oznakama vozila), sa sve presedanjem, kao i vreme putovanja do odredišta. Čak vam dozvoljava da gledate i kako se krećete ka odredištu prateći vašu lokaciju putem GPS-a. Aplikacija koja je autoru ovih redova bila nebrojeno puta korisna. Svaka preporuka!

Link za skidanje

 

Srickie

Srickie

Srickie je igra koja vam omogućava da ispitate svoje znanje o geografiji tako što vam postavlja pitanja o lokaciji pojedinih mesta i gradova i na osnovu vaše preciznosti da određeni broj poena. Odlična igra za nadmetanje između članova porodice, prijatelja i kolega! Koliki je vaš rekord?

Link za skidanje

 

Weather2Umbrella

W2U

Aplikacija domaćeg sajta za praćenje vremenske prognoze. Veoma lepo dizajnirana aplikacija sa velikom preciznošću i detaljnim informacijama o vremenu na odabranoj lokaciji.

Link za skidanje

 

Koje su vaše omiljene domaće aplikacije? Da li postoji neka koja zaslužuje da se nađe na ovakvoj listi? Predložite! Želimo da Vas čujemo!

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR