Odaberite kućište za sebe

Odaberite kućište za sebe

5263
0
PODELI

Za sve Vas koji volite kućišta upečatljivog izgleda i interesantnog dizajna, izdvojili smo nekoliko modela, čiji će Vas izgled oduševiti.

Raidmax Vortex V4 se može „pohvaliti“ izgledom koji će oduševiti gejmere. Izuzetnog je kvaliteta, izrađeno u kombinaciji čelika i plastike. Prostrana unutrašnjost Vam omogućava da bez problema smestite željene komponente. Kompatibilno je sa Mini ITX, mATX i ATX matičnim pločama.

Raidmax Super Viper 321WB sa upečatljivim narandžastim detaljima na crnoj podlozi i agresivnim dizajnom, privući će svačiju pažnju. Mrežasto izrađen prostor na vrhu, tu je da omogući bolju ventilaciju. Poseduje USB 3.0, USB 2.0 i 2 audio porta. Kompatibilno je sa Micro ATX, ATX i ITX matičnim pločama.

Thermaltake Versa N21 odlikuje izuzetno elegantan i uglađen dizajn. Izrađeno je od čelika, a prednja strana pruža efekat ogledala. Transparentni bočni prozor omogući će Vam pogled u unutrašnost kućišta. Dno je izdignuto, što omogućava znatno bolji protok vazduha. Prostrano je, pa u njega bez problema možete smestiti hladnjak do 160 mm, kao i grafičku kartu dužine do 250 mm sa, odnosno 350 mm bez HDD kaveza. Kompatibilno je sa ATX, Micro ATX i Mini ITX matičnim pločama.

Raidmax Ninja II jarke narandžaste boje, stvoreno je da privuče pažnju. Čelik i plastika spojili su se u savršenu kombinaciju moćnog i dominantnog izgleda. Kompatibilno je sa Micro ATX, ATX i Mini-ITX matičnim pločama.

Thermaltake Versa N25 predstavlja savršen spoj moći i stila. Transparentan bočni prozor pruža savršen uvid u prostranu unutrašnjost. Poseduje USB 3.0, 2xUSB 2.0 i HD audio port, a kompatibilno je sa Mini ITX, Micro ATX i ATX matičnim pločama.

Corsair Carbide Spec-01 je otelotvorenje sjajanog izgleda, elegantnog dizajna i izdržljive konstrukcije. Zahvaljujući velikom bočnom prozoru, imaćete uvid u sve komponente smeštene u prostranoj unutrašnjosti i LED prednji usisni ventilator, koji usmerava hladan vazduh direktno na Vaše grafičke kartice. Za još bolji efekat, možete dodati i drugi ventilator od 120mm. Kompatibilno je sa Mini ITX, Micro ATX i ATX matičnim pločama.

NZXT Phantom 240 karakteriše dobro poznat, agresivan Phantom stil – čelik, plastika i transparentni prozor za pogled u unutrašnjost. Kompatibilno je sa Mini ITX, mATX i ATX matičnim pločama.

Corsair Spec-Alpha svojim dizajnom u kombinaciji crne i crvene boje i čeličnom izradom ostavlja izuzetno upečatljiv utisak, upotpunjen bočnim prozorom za uvid u Vaše komponente. Kompatibilno je sa MicroATX, ATX i Mini-ITX matičnim pločama.

Thermaltake Core V51 Riing Edition jednostavno ne može proći nezapaženo, s obzirom na to da dolazi u upadljivoj zelenoj boji. Sa 2xUSB 3.0 i HD Audio portovima i izuzetnim performansama hlađenja, defitivno možemo reći da će Vas oduševiti. Kompatibilno sa Mini ITX, Micro ATX, ATX i Extend ATX matičnim pločama.

Thermaltake Core X71 donosi revolucionaran dizajn. Nudi pun kapacitet montaže i proširenja za entuzijaste, sa još više prostora za komponente. Kompatibilno je sa Mini ITX, Micro ATX i ATX matičnim pločama.

Koje je Vaš izbor?

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR