Obradujte svoje školarce sjajnim uređajima za početak nove školske godine

Obradujte svoje školarce sjajnim uređajima za početak nove školske godine

374
0
PODELI
Dečak i devojčica sede na podu i nasmejani koriste slušalice, tablet i laptop

Prvi septembar kuca na vrata! Ukoliko ste student ili ponosni roditelj školarca, razumemo da se suočavate sa brojnim neizvesnostima kada je početak nove školske godine u pitanju.

Međutim, kakve god da budu okolnosti, na nama je da se potrudimo da ono dobro poznato uzbuđenje i radost zbog novog početka ne izostane. Zato vam donosimo predloge i savete za izbor odličnih uređaja koji će vam olakšati obaveze i ovu školsku godinu učiniti zanimljivijom i produktivnijom.

Opremite se za povratak u školu i opustite se – ma kakav raspored da bude aktuelan, uključujući i prelazak na online nastavu, vi ćete biti spremni!

Laptop ili tablet za decu za lako praćenje i savladavanje gradiva

Savremeni modeli učenja, široka dostupnost informacija i korisne veštine koje deca mogu savladati više su nego dovoljni razlozi da svog đaka obradujete laptop računarom, tabletom, kao i sjajnim torbama, futrolama i ostalom potrebnom opremom.

Bez obzira da li će pratiti nastavu online, raditi zadatke u određenom programu, gledati edukativne video materijale ili uživati u trenucima razonode, verujemo da će se svaki učenik obradovati novom laptopu.

A ukoliko se spremate za povratak na fakultet ili planirate da se usavršavate uz neki od zanimljivih programa edukacije, laptop će vam svakako biti pouzdan saveznik. Praktičan je i dovoljno lagan da ga možete poneti svuda sa sobom, a zahvaljujući moćnoj bateriji imaćete dovoljno slobode da odaberete svoju lokaciju ili da obavite neki brzinski ili hitan zadatak, iako vam utičnica nije pri ruci.

Nasmejana majka i dve sestre za stolom rade domaće zadatke na laptopu i tabletu

Pored laptopa, ove školske godine tablet može biti pravi izbor koji će vam pomoći da se lakše organizujete i budete fleksibilniji kada su obaveze u pitanju. Posebno ako imate više od jednog đaka u porodici, pa je izazov iskombinovati raspored praćenja predavanja, završavanje domaćeg, kao i trenutke razonode.

Zbog svoje kompaktnosti, tablet je idealan za praćenje nastave u pokretu, ali i za rešavanje pojedinih zadataka.

Bez obzira na situaciju i eventualna ograničenja, ovi prenosivi uređaji će vam pomoći da upravljate svojim porodičnim ili individualnim aktivnostima onako kako vama odgovara. A pritom ih možete koristiti i za igranje igrica, kao i gledanje omiljenih filmova i serija. Sjajan način za predah, zar ne?

Desktop računari su odlični i pouzdani saveznici za online učenje

Ukoliko želite da imate odličan kompjuter koji će savršeno odgovoriti na sve vaše zahteve kada su školske obaveze ili razonoda u pitanju, odaberite neki od sjajnih modela i iskoristite moćne konfiguracije desktop računara.

U ponudi su uređaji koji će se sjajno uklopiti u vaše potrebe i potrebe vaših ukućana, bilo da se radi o učenju, poslu, komunikaciji ili zabavi.

Počasno mesto desktop računara uglavnom uključuje i prigodan sto i udobnu stolicu, tako da ćete dobiti i savršen kutak za obavljanje školskih ili studentskih obaveza. Poznato je kako posebno mesto za učenje povoljno utiče na koncentraciju i produktivnost, pa je deo prostora prilagođen tome uvek dobra ideja.

Mladić sedi za stolom i koristi desktop računar za učenje

Opremite računar sjajnim dodacima za maksimalne rezultate

Kada rešite najveću dilemu i odlučite se za vrstu i model računara, preostaje vam samo da odaberete dodatnu opremu i gedžete koji će se ga savršeno kompletirati. A evo šta vam sve može biti korisno.

Monitori za vrhunsku preglednost

Odaberite odgovarajući monitor – dimenzije, način postavljanja, tehnologiju prikaza i podesite sve tačno onako kako vam odgovara. Za dodatnu udobnost, možete se odlučiti za neki od modela sa zaštitom od plavog svetla za bolji fokus i odmornije oči.

Visoka rezolucija i širok ekran doprineće tome da imate jasan pregled i ne propustite nijedan detalj, bilo da se radi o školskom zadatku, omiljenoj igrici ili diplomskom radu. Neće vam promaći ni najmanja greška u kucanju.

Odličan štampač da učite onako kako vam više odgovara

Bez obzira da li su u pitaju redovni ili domaći zadaci, originalni crteži ili mozgalice, uz odgovarajući štampač odštampajte sve što poželite. Uz par jednostavnih klikova imaćete prizor sa monitora na papiru.

Odlična i korisna stvar za razne formulare, pa čak i kraće e-knjige, priručnike, prezentacije i skripte ukoliko više volite da imate papir ispred sebe i podvučete sve što vam je važno.

Web kamera koja će vas prikazati u najboljem izdanju

Ukoliko vaš računar nema ugrađenu kameru ili ista ne zadovoljava vaše kriterijume, pronađite sjajnu web kameru uz koju ćete jedva čekati svaki video-poziv.

U slučaju prelaska na online nastavu, detetu će verovatno prijati mogućnost da održi osećaj zajedništva svakodnevnim kontaktom i druženjem sa prijateljima, pa makar ono bilo i virtualno.

Slušalice i zvučnici za maksimalno praćenje na času

Važno je da odaberete i odgovarajuće slušalice i zvučnike za maksimalnu koncentraciju ili uživanje u omiljenoj muzici. Ovi praktični uređaji će olakšati praćenje sadržaja i smanjiti mogućnost nesporazuma. Sjajan izbor mogu biti neki od odličnih modela slušalica koji neutrališu buku iz okoline.

Nasmejan dečak sa slušalicama na ušima sedi za stolom ispred laptopa i veselo maše

Miš i tastatura – savršeni produžeci vaših prstiju

Odlučite se za mehaničku, bežičnu ili možda gejmersku tastaturu uz koju će pisanje zadataka ići kao od šale. Za dodatnu motivaciju, tu su modeli sa pozadinskim osvetljenjem, naslonima za ruke i ostalim detaljima koji će vas oduševiti. Ne zaboravite i odgovarajućeg miša za lako upravljanje i brzo kretanje kroz programe.

USB prenosive memorije, da svaki podatak ponesete sa sobom

Kako biste svaki rad, projekat i dokument mogli da predate, ponesete sa sobom ili prebacite na drugi uređaj, odlična opcija su neke od veoma korisnih i praktičnih USB memorija. Dostupni su različiti memorijski kapaciteti, pa zavisno od vaših potreba možete odabrati odgovarajući model bilo da želite da ga dete koristi za prenos domaćih zadataka ili da na njemu poneste svoj obiman poslovni projekat.

Uključite svoje dete u odabir tastature, miša, slušalica i ostalih dodatnih uređaja. Osim što ćete mu pokazati da se njegovo mišljenje uvažava, uz naš širok i zanimljiv izbor monitora i periferija sjajno ćete se zabaviti u zajedničkom pronalasku modela koji vam najviše odgovaraju.

Smart sat – praktičan uređaj uz koji ćete uvek biti u kontaktu

U skladu sa vašim porodičnim pravilima i načinom svakodnevne organizacije, ali i sa uzrastom vašeg deteta, povratak u školu može biti idealan trenutak da ga obradujete pametnim satom za decu.

Mogućnost da budete u kontaktu, na brzinu razmenite bitne informacije i dogovorite raspored aktivnosti, zaista je olakšavajuća okolnost koja će učiniti da se osećate mirnije. Posebno ukoliko dete po prvi put provodi određeni period dana bez odraslih članova porodice.

Otac stavlja pametni sat za decu slinu na zglob dok ga ispraća u školu

Mnoštvo aplikacija i podsetnika koje možete podesiti kako biste osigurali da ne zakasni u školu, ne propusti domaći ili trening učiniće da budete rasterećeniji prilikom obavljanja svojih redovnih obaveza.

Sjajna opcija praćenja lokacije i brzine kretanja dostupna kod pojedinih modela smart satova omogućiće vam da u svakom trenutku znate gde vam je dete, ma gde da se nalazite. Verujemo da će se i dete oduševiti ovim praktičnim poklonom koji će za njega predstavljati potpuno novo poglavlje na putu ka samostalnosti.

Uživajte u pripremama za novu školsku godinu uz odlične cene

Svaki novi početak zaslužuje da bude proslavljen, pa čak i oni koji se ponavljaju iz godine u godinu. A jedan od sjajnih načina jeste da obradujete sebe ili svoje bližnje nekim od uređaja koji će vam olakšati obaveze i učiniti da se radujete novim zadacima.

U našoj ponudi čekaju vas odlični uređaji, kao i redovne akcije koje će vam omogućiti da nabavite ono što vam je potrebno po sjajnim cenama. Ostaje vam samo da odaberete najbolje modele za vas i vaše najmilije i uživate u usvajanju novih znanja.

Želimo vam srećan početak školske godine!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR