Obradujte mladence.

Obradujte mladence.

864
0
PODELI

Praznik Mladenci, povezan je sa starim običajem darivanja mladih bračnih parova, onih koji su se venčali prethodne godine. Pošto se praznuje u vreme prolećne ravnodnevice i buđenja proleća, mladi bračni parovi, na prenosan način, treba da dobiju snagu i energiju vremena koje dolazi.

Žene ustaju rano i mese četrdeset kolačića, peku ih i premazuju medom, u čast mučenika koji su bili mladići. Naš narod je taj dan uzeo kao praznik, na koji mladi supružnici u svome domu primaju goste, nude ih sa 40 kolačića, mladenčića, koji simbolizuju dug, srećan i sladak život, a ovi im donose poklone i na taj način im pomažu na početku njihovog života u bračnoj zajednici.

U kuću mladenaca se ne dolazi praznih ruku, pa je osnovno pitanje: Šta kupiti onima koji su skoro uplovili u bračne vode i slave Mladence?

WinWin nudi zanimljiv izbor poklona za mladence: male kuhinjske aparate, posuđe i pribor, aparate za spremanje zdrave hrane, lepu kupatilsku galanteriju, divne jastuke, jorgane, posteljine, prekrivače, tepihe i staze. Tu su i TV aparati i oprema uz njih, zvučnici, kao i audio i video oprema. Obradujte svoje mladence telefonima i tabletima odličnog kvaliteta. Možete im pokloniti i nešto iz asortimana savremenog XIAOMI ECO SISTEM-a, što će ih sigurno oduševiti i upotpuniti mladenački dom, čineći im početak bračnog života, udobnim i modernim.

Iznenadite ih nekim praktičnim poklonom kao što je baštenska garnitura, za uživanje u predstojećem proleću i letu. Ili im poklonite secko za povrće i voće, toster ili neki drugi aparat koji će olakšati kućne poslove. Pomozite im da upotpune ukrašavanje dnevne sobe ili kuhinjskih predmeta, kupatila, terase ili bašte. Budite originalni u izboru poklona koji su im preko potrebni – savremenih posuda za kuvanje i služenje hrane, stonih aksesoara, doza za začine, pribora za ručavanje…

O izboru poklona treba da razmisle kumovi, roditelji, braća i sestre, drugarice, kolege, komšije… ali ponekad, savremeni bračni parovi, žele sami sebi da priušte poseban poklon, povodom Mladenaca. Priuštite sebi poklon kakav želite i koji vam je potreban, za srećan i udoban život. WinWin je tu da vas podrži širokim asortimanom tehnike i druge opreme za dom, dobrog kvaliteta i za svačiji džep.

Dragi naši mladenci, želimo vam svakoga dana pregršt onih sitnica koje život čine lepšim, a vas srećnim i nasmejanim. Za tehniku i savremenost vašeg doma, tu smo mi, a za ljubav, slogu i sve važne stvari u vašem braku, pobrinite se sami!

Specijalnu ponudu za Mladence možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR