Nvidia vas nagrađuje vrednim nagradama!

Nvidia vas nagrađuje vrednim nagradama!

4505
35
PODELI
nv-55

Dragi naši fanovi, pozivamo vas da učestvujete u nagradnoj igri koju smo za vas organizovali u saradnji sa kompanijom NVIDIA. Imaćete priliku da osvojite vredne nagrade koje će obogatiti vaše gejmersko iskustvo!  Lajkujte, komentarišite i šerujte javno video klipove u kojima će nas ugledni IT novinar, Nebojša Todorović, upoznati sa radom i karakteristikama najnovijih NVIDIA grafičkih kartica  i koji će biti tu za sva vaša pitanja i nedoumice u vezi sa istim. U nastavku teksta pogledajte mehanizam i pravila ove nagradne igre:

 

 

Pravila/propozicije NVIDIA nagradne igre

Lajkujte , komentarišite i šerujte javno i osvojite vredne nagrade!

MEHANIZAM IGRE: Nakon objave prvog videa dobijate šansu da osvojite sledeće nagrade – majice i  rančevi – ukoliko lajkujete video. Administratori će neposredno pred objavu sledećeg videa nasumično odabrati srećne dobitnike NVIDIA nagrada.

Nakon objave drugog videa dobijate šansu da osvojite vrednu nagradu – grafičku karticu NVIDIA GTX750Ti – ukoliko lajkujete video, šerujete ga JAVNO i obavezno ostavite u komentaru na pomenutom videu na WinWin Computer Shop Facebook stranici koja je Vaša omiljena karakteristika GTX750Ti grafičke kartice. Administratori će neposredno pred objavu sledećeg videa nasumično odabrati jednog srećnog dobitnika NVIDIA GTX750Ti grafičke kartice.

Nakon objave trećeg i poslednjeg videa dobijate šansu da osvojite najvredniju nagradu – grafičku karticu NVIDIA GTX970 – ukoliko lajkujete video, šerujete ga JAVNO i obavezno ostavite u komentaru na pomenutom videu na WinWin Computer Shop Facebook stranici koja je Vaša omiljena karakteristika GTX970 grafičke kartice. Administratori će tačno nedelju dana nakon objave trećeg videa nasumično odabrati jednog srećnog dobitnika NVIDIA GTX970 grafičke kartice.

 

PRAVILA IGRE:

 

1. NVIDIA nagradna igra počinje 23.10.2014., a završava se 13.11.2014. u podne.

2. Pravo učestvovanja imaju isključivo članovi WinWin Computer Shop Facebook stranice, koji su ujedno i državljani Republike Srbije; i koji, takođe, žive ili se trenutno nalaze u Srbiji. U takmičenju mogu učestvovati samo korisnici koji poštuju uslove korišćenja Facebook-a, odnosno poseduju važeće profile (ime profila odgovara stvarnom imenu i prezimenu osobe – onom koje se nalazi na ličnoj karti ili nekom drugom zvaničnom dokumentu).

3. NVIDIA nagradna igra će trajati tri nedelje i sadržaće tri kruga.

     a. Na kraju prvog kruga (30.10.2014.)  15 dobitnika osvaja komplet od ponuđenih nagrada:

  •         NVIDIA ranac
  •         NVIDIA majica

nvidia---plecak-19549407C---2014-07-02-resize-crop tshirt 4 - Copy-clear-crop

     b. Na kraju drugog  kruga (06.11.2014.), 10 dobitnika će ponovo dobiti komplet ranac + majica, a  jedan dobitnik osvaja GTX750Ti grafičku karticu.

MSI GTX750Tifive_pictures10_3048_20140218102558

     c. Na kraju trećeg kruga (13.11.2014.) 5 dobitnika će ponovo dobiti komplet ranac + majica, a jedan dobitnik osvaja GTX970 grafičku karticu.

MSI GTX 970 five_pictures1_3265_20140917180757

 4. Jedan učesnik može osvojiti  samo jednu grafičku karticu. Ukoliko želi, može igrati igru i nakon što osvoji nagradu, ali neće ući u izbor za nagrade u narednim krugovima.

     a. Samo jedan član porodice može dobiti nagradu, te nagrade ne mogu dobiti dva člana iste porodice koji žive na istoj adresi.

     b. NVIDIA zadržava pravo da ne dodeli nagradu učesniku u slučaju da ne ispunjava bilo koji od navedenih uslova.

     c. Pravo na učestvovanje nemaju zaposleni u kompaniji WinWin i zaposleni u kompanija kompanijama koje sarađuju sa WinWin-om u organizaciji ove igre.

5. Imena dobitnika će biti objavljena na WinWin Computer Shop stranici i učesnici su dužni da daju svoja prava imena i prezimena.

     a.Dobitnici treba da nam dostave svoje podatke (ime i prezime, adresa stanovanja, opština, broj lične karte i broj telefona) na WinWin Computer Shop Facebook stranici.

     b.Ukoliko ne dobijemo pune i tačne podatke dobitnika, isti bivaju diskvalifikovani i administratori nasumično odabiraju nove pobednike.

Želimo svima puno sreće!

35 KOMENTARA

  1. Lepa najava, dobro bi bilo da napišete uz koje matične ploče je kompatibilna grafička kartica, recimo MSI K9/A -Altos Ranger iz 2009. god?

  2. Ovo je odlicna sansa da osvojim nesto, ionako mi treba nova graficka da bih poceo da snimam na youtube hvala vam WinWin <3

  3. Vedran Grbin Hvala, pokušao sam da ga ignorišem, ali kad vidim da i vama smeta, samo mogu da kažem da svako svoje komplekse leči na svoj način, pa tako i on… 🙂

  4. Ja bi uzeo GTX 970 zato sto brza,efikasnija i jaca od danasnje neke AMD graficke..ja bi ovu graficku mnogo zeleo i nemam problema uopste da maxujem neke igrice narednih godina I MNOGO MI SE SVIDJA IZGLED MSI GAMING EDITION ZNACI SAVRESNO BOLJE OD TOGA NEMA UOPSTE NVIDIA JE UVEK BILA STRAVA I UVEK CE BITI I ONI CE NAS UVEK C RAZUMETI KAKVE GRAFICKE ZELIMO
    SAMOO NAPREEED!!! 🙂

  5. Odlična karta sa sjajnim osobinama. Meni je definitivno super opcija Adaptive V-Sync. Posebno mi se sviđa to što kada bih imao ovu kartu od stare konfiguracije ostalo bi mi samo kućište: moram da uzmem novu mašinu! A i vreme je za to.

POSTAVI ODGOVOR