Nvidia Tegra Tab 7 – procurele slike

Nvidia Tegra Tab 7 – procurele slike

589
0
PODELI

Pošto se Tegra čipset nije našao u novom Nexus 7 2 tabletu, Nvidia je izgleda odlučila da pusti u prodaju svoj tablet pod imenom Nvidia Tegra Tab 7.

Pred nama su slike koje je prvi prikazao kineski tehnološki sajt. Slike prikazuju 7-inčni tablet sa par zanimljivih mogućnosti. Izgleda da poseduje mesto za stilus (olovku), što znači da će biti isporučivan sa njime, kao par Samsungovih tableta. Podrška za stiluse je prilično retka na Android tabletima, ali neko u Nvidiji je očigledno mislio da će biti dobra prednost Tegra Tab u odnosu na stotine 7-inčnih Android tableta.

Nvidia-Tegra-4-Tab-back

Na slici se jasno vidi da tablet poseduje microHDMI video izlaz, koji je korišćen kod mnogih Android uređaja pre godinu ili dve, a onda je nestao.

Na leđima uređaja, koja su gumirana poput Nexus 7 tableta, stoji kamera od 5MPix. Po informacijama koje su otkrivene, izgleda da poseduje ekran rezolucije 1280×800, ali se ništa više ne zna, poput SoC, količine memorije, verzije operativnog sistema ili cene.

Nvidia-Tegra-4-Tab-camera

Po nama, Tegra 4 je prejaka za ovakav tablet, a Tegra 4i i je ipak mesecima daleko, dok je Tegra 3 ipak čipset prethodne generacije. Tako da ne znamo koji će čipset na kraju završiti u Tegra Tab. Ukoliko se Nvidia odluči da ugradi Tegra 4, mogli bi imati vrlo moćan uređaj u malom pakovanju.

 

Izvor: Fudzilla

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR