Nvidia objavila nove 344.48 WHQL drajvere koji donose podršku za Dynamic Super...

Nvidia objavila nove 344.48 WHQL drajvere koji donose podršku za Dynamic Super Resolution tehnologiju

750
0
PODELI
Nvidia DSR_WzCqQ2athn-.878x0.Z-Z96KYq

Nvidia je objavila nove 344.48 WHQL GeForce drajvere koji donose podršku za Dynamic Super Resolution (DSR) tehnologiju za Nvidia GeForce GTX 500, 600 i 700 serije grafičkih kartica. A tu je i optimizacija za nadolazeće igre, kao što je Civilization: Beyond Earth.

Nvidia Dynamic Super Resolution (DSR) tehnologija omogućava da se igra pokrene u većoj rezoluciji od 1080p (do 4K), a onda da se radi downsampling na 1080p da bi to moglo da se prikaže na standardnom 1920×1080 full hd monitoru.Na taj način se poboljšava kvalitet slike. U suštini ovo je brute force anti-aliasing. Do sada je Nvidia promovisala DSR tehnologiju kao jednu od mogućnosti Maxwell GPU-ova, to jest kartica. Sa ovim drajverima i stariji Fermi i Kepler GPU-ovi su dobili podršku za Dynamic Super Resolution tehnologiju.

Nvidia DSR_WzCqQ2athn-.878x0.Z-Z96KYq

Najbolje od svega je što podrška za ovu tehnologiju funckioniše automatski kroz GeForce  Experience aplikaciju.A pošto se downsampling radi direktno kroz drajver, kompatibilnije je i efikasnije.

Igrači koji hoće da urade i dodatna podešavanja za DSR tehnologiu mogu u GeForce Experience da je podešavaju za svaku igru posebno. A u NVIDIA Control Panelu, mogu se izabrati različiti nivoi DSR scalinga i da se podesi glatkoća DSR filtera, koji izoštrava ili omekšava sliku u igrama.

Nvidia DSR QKW8ev1UUMXX.878x0.Z-Z96KYq

Novi 344.48 WHQL drajveri donose optimizacije za Nvidia grafičke kartice za nove igre: Civilization: Beyond Earth, Elite Dangerous i  Lords Of The Fallen..Takođe je dodata podrška za Oculus Rift drajvere za G-SYNC monitore. Nove GeForce Game Ready 344.48 WHQL drajvere možete skinuti direktno putem GeForce Experience aplikacije ili sa Nvidia sajta, LINK.

Izvor: PC Gamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR