NVIDIA GIGABYTE GTX960 GIVEAWAY – KVIZ ZNANJA

NVIDIA GIGABYTE GTX960 GIVEAWAY – KVIZ ZNANJA

1182
0
PODELI
NVIDIA_GIGABYTE_GTX960_GIVEAWAY-Kviz_Znanja_

Odgovori tačno na 5 pitanja i osvoji Gigabyte GTX960 G1 Gaming grafičku kartu

Nakon prvog video materijala, odnosno NAJAVE NVIDIA GIGABYTE GTX960 giveaway-a i drugog u kome se pričalo o Gigabyte GTX960 G1 Gaming grafičkoj karti, pred Vama je finalni video materijal, odnosno počinje kviz znanja!

Ukoliko tačno odgovorite na 5 pitanja koja je postavio Dušan Srbljak, glavni i odgovorni urednik PCAXE portala, bićete u prilici da osvojite Gigabyte G1 Gaming GTX960 grafičku kartu!

WinWin Shop, Gigabyte i PCAXE, pod okriljem kompanije NVIDIA daruju jednu Gigabyte GTX960 grafičku kartu. Svi oni koji budu pokazali znanje, u okviru NVIDIA GeForce Experience softvera i NVIDA Maxwell arhitekture i tehnologija, biće u prilici da učestvuju i budu u „bubnju“ prilikom izvlačenja, a u krajnjoj liniji osvoje vrednu nagradu!

Propozicije giveaway-a:

•             Potrebno je da lajkujete OVAJ video (Na WinWinShop ili PCAXE YouTube kanalu, možete i oba, ali nije obavezno –  u pitanju je isti video materijal)

•             Šerujete JAVNO video na svom Facebook profilu (da i onaj ko nije Vaš Facebook prijatelj može da vidi video materijal na Vašem profilu)

•             Lajkujete OVAJ i OVAJ post  (oba posta lajkujte) na WinWin Computer Shop i PCAXE Facebook stranicama i ostavite komentar po želj).

•             Pretplatite (subscribe) na WinWinComputerShop i PCAXE YouTube kanale i lajkujete WinWinComputer Shop i PCAXE Facebook stranice ako već niste.

•             Popunite UPITNIK sa pitanjima

Pratite PCAXE portal ili njegovu Facebook stranicu, kao i WinWinShop Facebook stranicu,  WinWin Shop YouTube kanal i WinWin Shop blog, kako bi ste bili na vreme obavešteni o svemu!

Srećno!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR