Nvidia Game24 PC gaming festival

Nvidia Game24 PC gaming festival

665
0
PODELI
logo-game24-fallback

Nvidia Game24 je PC gaming festival koji će biti organizovan u Los Angelesu, Šangaju, Londonu, Stokholmu i drugim gradovima u četvrtak 18. septembra i biti live streamovan besplatno preko interneta u celom svetu tokom 24h, koliko će trajati. Na njemu nas očekuje mnogo najava za nove igre, intervjua sa developerima, čak se planiraju i neki svetski rekordi. Pogledajte promo video:

Među poznatijim ličnostima iz gaming sveta, biće intervjui sa Randy Pitchfordom, šefom Gearbox software-a (Borderlands serijal), zatim Cliff Bleszinskim (Gears of War), kao i čovekom koji stoji iza Bioshocka Ken Levine-om. Biće razgovora i sa predstavnicima mnogih razvojnih studija,a među njima su i Epic Games, Ubisoft, Devolver Digital i drugi.

Ako vas zanima pro gaming, u livestreamu ovog događaja ćete moći da vidite i saznate neke napredne stvari i tehnike za igre League of Legends, StarCraft II i Dota 2, a svoja iskustva će prenositi neki od najpoznatijih E-sports timova, kao što si Evil Geniuses, Cloud 9, Team Tinker i Alliance. Posle toga gledaoce očekuje Game24 Dota 2 Invitational Tournament.

info1

Na Nvidia Game24 će biti nešto  i za zaljubljenike u PC gaming hardver, biće najava novih tehnologija i proizvoda, kao i takmičenje “fantasy mod build-off”, koje će predstaviti neke sjajni modovan PC hardver, i kao je napravljen.

U toku livestrema Nvidia Game24 događaja biće i interaktivni deo, gde će gleadaoci moći da glasaju za najbolje u određenim takmičenjima, chatuju sa developerima, i moći da osvoje neke sjajne nagrade. Među tim nagradama su: 4K G-Sync monitori, Shield tableti, Falcon Northwest Tiki PC računar i jedan od tri specijalno napravljenih PC računara u kojim se nalazi 3-way SLI GeForce GTX  kombinacija kartica. Trebalo bi da budu oboreni i neki PC gaming svetski rekordi. A biće i deo pod nazivom „Indie Game Tank“.

Nvidia Game24 livestream počinje u četvrtak 18. septembra u 18h PDT, što je 3 ujutru u petak 19. po srpskom vremenu.

Više informacija možete saznati na zvaničnom sajtu ovog događaja, LINK.

Da li ćete gledati?

Izvor: PC Gamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR