Nvidia akcija, kupite GeForce GTX grafičku karticu i uživajte u jednoj od...

Nvidia akcija, kupite GeForce GTX grafičku karticu i uživajte u jednoj od novih Ubisoft igara besplatno

1775
1
PODELI
Nvidia akcija sssssssssqq

Nvidia je pripremila dve nove akcije za kupce njihovih novih grafičkih kartica baziranih na Maxwell arhitekturi.

 

 

 

 

 

 

 

 

14-NV-GF-F2P_--emmi

Prva akcija je namenjena kupcima Nvidia GeForce GTX 750 i 750 Ti grafičkih kartica, kao i notebook računara sa 800M serijom grafičkih čipova. Kupci ovih kartica će dobiti $150 za kupovinu itema u 3 popularne free to play igre, Strife, War Thunder i Infinite Crisis, po $50 za svaki od ovih naslova.

Strife je multiplayer online battle arena (MOBA) igra koju je razvio S2 Games, koji su već napravili jednu MOBA igru Heroes of Newerth. Strife koristi grafički Kodiak engine baziran na K2 engine-u iz  Heroes of Newerth. Igra je namenjena više casual igračima, koji nemaju toliko vremena da se posvete igri. $50 dolara će vam omogućiti kupovinu 1000 dragulja u ovoj igri. Pogledajte kako izgleda gameplay u igri Strife:

War Thunder je online multiplayer vojna borbena simulacija sa korišćenjem raznih vojnih vozila, letelica, oklopnih vozila i brodova iz perioda od Španskog građanskog rata pa sve do Korejskog rata. Igru je razvio Gaijin Entertainment za PC i PS4 i trenutno se nalazi u open beta fazi. $50 će vam ovde doneti 10.000 zlatnih orlova za kupovinu u igri. Steam stranicu ove igre možete vdieti na sledećem LINKU.

Pogledajte i trailer za War Thunder:

Infinite Crisis je multiplayer online battle arena (MOBA) igra bazirana na fiktivnom DC Comics univerzumu (DC Universe). Razvio je Turbine,a izdao Warner Bros. Interactive Entertainment. Igrač preuzima ulogu svog šampiona,a svaki od njih ima jedinstven skup moći.Timovi sastavljeni od ovih šampiona se boire međusobno,a mogu ih kontrolisati živi igrači na obe strane ili kompjuter može kontrolisati jedan od timova. $50 u ovoj igri će vam doneti 5000 zlatnika.Pogledajte trailer:

Ova Nvidia akcija je aktuelna i u WinWinu. Kupci MSI GTX 750 ili 750 Ti kartica dobijaju vaučer sa $150 za kupovinu itema u ovim igrama. Nakon kupovine je potrebno broj fiskalnog računa poslati na mail web@winwin.rs i dobijate vaučer. Akcija traje do isteka zalihe vaučera.

Aktuelna WinWin ponuda MSI GeForce GTX 750 i 750 Ti kartica

14-NV-GF-F2P_Fall14--emmi

Druga Nvidia akcija je verovatno još zanimljivija potencijalnim kupcima. Uz kupovinu Nvidia GeForce GTX 980, 970, 780 Ti i 780 grafičkih kartica ili notebook računara koji imaju 980M ili 970M grafičke kartice dobijate vaučer koji će vam omogućiti da besplatno dobijete jednu od tri najnovije Ubisoft igre, The Crew, Far Cry 4 i  Assassin’s Creed Unity. Kupac može izabrati jednu od ovih igara po želji. A svaka od njih koristi neke jedinstvene Nvidia tehnologije, tako da vam kupovina neke od ovih Nvidia GTX grafičkih kartica omogućava da na pravi način uživate u njima.

The Crew je online MMO trkačka igra koja je smeštena u open world okruženje. Razvio je Ivory Tower i Ubisoft Reflections i izdaje Ubisoft za PC, PS4, Xbox One i Xbox 360. Igra izlazi 2. decembra. Svi igrači koji su se ranije prijavili mogli su igru da probaju u closed beti, koja je sada završena. U igri možete voziti celom teritorijom Amerike, sami i li u timu od 4 igrača i izvršavati razne misije. Pored multiplayer dela, postojaće i single player kampanja.

Ubisoft je nedavno objavio i PC sistemske zahteve za The Crew. Pogledajte:

Minimalni:

Podržani operativni sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit)

Procesor: Intel Core2 Quad Q9300 @ 2.5 GHz ili AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz (ili bolji)

RAM: 4 GB

Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX260 ili AMD Radeon HD4870 (512MB VRAM sa Shader Model 4.0 ili višom verzijom)

 

Preporučeni:

 Podržani operativni sistemi: Windows 8/8.1 (64bit)

Procesor: Intel Core i5-750 @ 2.66 GHz ili AMD Phenom II X4 940 @ 3.0 GHz (ili bolji)

RAM: 8 GB

Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX580 ili AMD Radeon 6870 (1024MB VRAM sa Shader Model 5.0 ili višom verzijom)

 

Optimalni:

Podržani operativni sistemi: Windows 8/8.1 (64bit)

Procesor: Intel Core i7-2600K @ 3.4 GHz ili AMD FX-8150 @ 3.6 GHz (ili bolji)

RAM: 8GB

Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX670 ili AMD Radeon 7870 (2048MB VRAM sa Shader Model 5.0 ili višom verzijom)

A pogledajte i trailer za The Crew koji demonstrira Nvidia tehnologije prisutne u igri:

Far Cry 4 je nova iteracija u ovoj Ubisoftovoj popularnoj pucačkoj franšizi.  Igru je razvio Ubisoft Montreal i izdaje Ubisoft za PC, PS3,PS4, Xbox 360 i Xbox One. Izlazi 18. novembra.

Mesto dešavanja ovog puta je fiktivna oblast u Himalajima po imenu Kyrat. Glavni junak dolazi tu da prospe pepeo svoje majke, a biva uvučen u građanski rat inspirisan despotskim režimom samoproklamovanog diktatora Pagan Mina, glavnog zloće u igri.

 PC sistemske zahteve za Far Cry 4, možete pogledati na sledećem LINKU.

A evo i Nvidia trailera za Far Cry 4:

Assassin’s Creed Unity najnovija igra u ovom ultra popularnom serijalu open world action-adventure igara. Igru je razvio Ubisoft Montreal,a izdao Ubisoft za PC, Xbox One i PS4.Igra je izašla 11. novembra u Americi i izlazi danas, 13. Novembra u Evropi.

Igrač je u ulozi Arnoa, Assassina koji prolazi kroz razdoblje Francuske revolucije u Parizu i sreće mnoge poznate istorijske ličnosti, Napoleona na primer. Sve je to naravno alternativna verzija istorije obavijena velom sukoba Assasina i Templara, glavnom temom  Assassin’s Creed serijala.Igra će pored single player, podržavati i co-op misije za do 4 igrača.

Ubisoft je ranije objavio neverovatne PC sistemske zahteve za Assassin’s Creed Unity, LINK.

A tu je i trailer koji prikazuje Nvidia tehnologije u igri:

Igrači sa jakim mašinama i jakim Nvidia GTX karticama će uživati u svim vizuelnim čarima koje ova igra može da ponudi.

Ova Nvidia akcija je aktuelna i u WinWin-u. Kupovinom jedne od Nvidia Geforce GTX 980, 970, 780 Ti ili 780 kartica isključivo MSI, dobijate vaučer koji vam omogućava da besplatno dobijete The Crew ili Far Cry 4 ili Assassin’s Creed Unity besplatno po vašem izboru. Nakon kupovine je potrebno broj fiskalnog računa poslati na mail web@winwin.rs i dobijate vaučer. Akcija traje do isteka zalihe vaučera.

Aktuelna WinWin ponuda MSI GeForce GTX 980, 970, 780 Ti i 780 kartica

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR