Novogodišnji vodič za kupovinu desktop računara

Novogodišnji vodič za kupovinu desktop računara

2079
5
PODELI
Altos Holiday Special

Novogodišnji praznici su idealno vreme da obradujete sebe ili nekog vama dragog novim desktop računarom. Međutim nekad je izbor prave konfiguracije vrlo težak zadatak. Budžet je uglavnom uvek ograničen,a želje velike. U nastavku teksta pogledajte koje smo to desktop računare iz WinWin ponude izdvojili za vas u nadi da ćemo vam ovaj izbor olakšati.

 

 

 

 

 

A-Comp Lite

(Web cena: 14.799 din.)

A-Comp Lite

A-Comp Lite je idealan uvod u svet računara. Intel Celeron procesor sa dva jezgra, 2GB ram memorije i hard disk kapaciteta 320GB, dovoljni su za manje zahtevne poslove, slušanje muzike, gledanje filmova, surfovanje internetom i društvene mreže. Po vrlo povoljnoj ceni dobijate odličan računar za sve osnovne potrebe.

A-Comp Cobra

(Web cena: 21.999 din)

A-Comp Cobra

A-Comp Cobra je sličan A-Comp Lite modelu, ali sa više RAM memorije i dodatkom diskretne AMD Radeon 6450 grafičke kartice sa 1GB DDR3 memorije. Na njemu možete odigrati neku manje zahtevnu igru, a 4GB DDR3 memorije će biti dovoljno za udoban rad. Može se reći da je ovo najjeftiniji gaming računar koji možete kupiti.

Altos Best Buy

(Web cena: 22.999 din)

Altos Best Buy

Altos Best Buy, kao što mu i ime kaže, predstavlja najbolju kupovinu u ovom cenovnom rangu. Celeron procesor sa 4 jezgra i 4 GB memorije će vam omogućiti da završite sve poslove sa lakoćom, da se opustite uz neki film ili muziku i da nesmetano surfujete internetom. Hard disk od 500 GB je dovoljan za skladištenje i većih fajlova kao i važnih poslovnih dokumenata.

Altos Samurai

(Web cena 27.999 din)

Altos Samurai

Altos Samurai je već ozbiljniji računar koji po povoljnoj ceni omogućava pokretanje većine današnjih igara na odgovarajućim detaljima, zahvaljujući odličnoj AMD Radeon 7730 grafičkoj kartici sa 1 GB DDR5 memorije. Četvorojezgarni Sempron™ X4 3850 procesor i 4GB ram memorije omogućavaju udoban svakodnevni radi i visoke performanse za većinu zadataka.  Altos Samurai je pravi izbor za ulazak u svet igara.

Altos Spider

(Web cena 32.999 din)

Altos Spider

Altos Spider je računar koji će vas lako uvući u svoju paukovu mrežu i nećete želeti da izađete iz nje. Celeron procesor sa 4 jezgra i 4 GB memorije su tu da pruže tih i pouzdan rad, ali i da ispune sve zadatke koje stavite pred njih. Hard disk od 1TB će vam omogućiti skladištenje i poveće kolekcije filmova ili instalaciju većeg broja igara, a AMD Radeon R7 240 grafička kartica sa 2GB memorije je zadužena da pokrene većinu današnjih igara na odgovarajućim podešavanjima. Ovaj računar je odličan izbor za većinu korisnika.

Altos Gamer X4

(Web cena 42.999 din)

Altos Gamer X4

Altos Gamer X4 je gaming računar dizajniran da za uloženi novac pruži maksimalne igračke performanse. Namenjen je gamerima sa ograničenim budžetom, kao mašina koja će sa lakoćom pokretati sve današnje igre. AMD Athlon X4 Quad-Core 750 procesor sa 4 jezgra je dovoljno snažan za bilo koju igru, ali i za neke ozbiljnije zadatke, i svakako će izvući maksimum performansi iz AMD Radeon R7 250 grafičke kartice sa 1GB DDR5 memorije u aktuelnim zahtevnim igrama. 8 GB ram memorije pruža vrlo udoban rad na ovom računaru. Hard disk od 1TB biće dovoljan za veliki broj instaliranih igara, kao i veće kolekcije HD filmova i muzike. Altos Gamer X4 predstavlja pravi izbor za gamere uz odličan odnos cene i performansi..

Altos Fire (originalni Windows 8.1)

(Web cena 28.999 din)

Altos Fire

Altos Fire je računar koji po vrlo povoljnoj ceni donosi preinstalirani licencirani Windows 8.1 operativni sistem i spreman je za rad odmah nakon kupovine. Ovaj model je odličan izbor za poslovne korisnike koji žele računar sa legalnim Windows operativnim sistemom. Intel Celeron procesor sa dva jezgra i 4GB ram memorije će svakako zadovoljiti većinu poslovnih potreba, a zahvaljujući AMD Radeon R5 230 grafičkoj kartici sa 1GB DDR3 memorije moguće je i igranje velikog broja igara na umerenim podešavanjima. Ovaj računar je dobar izbor za kućne korisnike koji bi da se ponekad poigraju i uživaju u multimedijalnom sadržaju, a žele računar koji je odmah podešen i lak za korišćenje i ažuriranje zahvaljujući originalnom Windows 8.1 operativnom sistemu.

 Altos Holiday Special

(Web cena 57.999 din)

Altos Holiday Special

Ako postoji Deda Mraz za gamere, definitivno bi za Novu godinu donosio ovaj računar. Snažan Intel Core i5-3350P procesor nudi visoke performanse za sve današnje igre, kao i u profesionalnim programima za 3D animaciju kao što je 3D Studio Max, CAD i Cam programima, Adobe Photoshop i Premiere i mnogim drugim. Nvidia Geforce GTX750 kartica sa 1GB DDR5 memorije će sa lakoćom pokretati većinu današnjih igara na višim podešavanjima. 8GB ram memorije je više nego dovoljno kako za igračke, tako i bilo koje druge potrebe. Hard disk od 1TB nudi puno prostora za smeštanje dovoljne količine sadržaja po želji korisnika. Altos Holiday Special je praznični model koji za uloženi novac pruža zaista dosta.

Verujemo da ćete u ovoj selekciji pronaći računar koji odgovara vašim potrebama. Ako to i ne bude slučaj, stojimo vam na raspolaganju kako bi izabrali idealan model za vas.

WinWin ponuda desktop računara bez operativnog sistema

WinWin ponuda desktop računara sa operativnim sistemom

5 KOMENTARA

  1. Altos Holiday Special je sasvim odlična mašina za gejming, ukoliko želiš baš sve na ultra ti umesto GTX750 ubaci 770TI 4GB DDR5 što će koštati još 25-30 hiljada više i rešio si sve probleme

POSTAVI ODGOVOR