Novo AeroCool XPredator Cube kućište dolazi sa opcijom za Iron Man boju

Novo AeroCool XPredator Cube kućište dolazi sa opcijom za Iron Man boju

1167
0
PODELI
AeroCool XPredator Cube OP_w_450

Novo AeroCool XPredator Cube kućište dolazi sa opcijom za Iron Man boju i stil. Bazirano je na starijim modelima XPredator kućišta. Iako izgleda kao veliko Mini-ITX kućište, zapravo je namenjeno Micro-ATX matičnim pločama.

AeroCool XPredator Cube kućište takođe podržava montažu: ATX napajanja, dve dual-slot grafičke kartice do 345mm dužine, CPU kulere do 187mm visine, jedan 5.25″ drajv i  do tri 2.5″ ili 3.5″ drajva.

AeroCool XPredator CubeISO_w_450

Kućište je podeljeno u dva dela. U gornjem delu je mesto za matičnu ploču na podnožju koje je moguće izvaditi, a u donjem delu je mesto za hard diskove ili SSD-ove i za napajanje. Dole ima dovoljno mesta za cable maanagement ili za vodenu pumpu za vodena hlađenja.

AeroCool XPredator CubeLEFT-OPEN_w_450

Protok vazduha u AeroCool XPredator Cube kućištu je obezbeđen sa: prednjim ventilatorom od 200mm, dva 120 mm ili 140 mm ventilatora na vrhu kućišta (sa podrškom i za 240 ili 280mm radiatore za vodena hlađenja) i dva 120mm ili 140mm ventilatora na zadnjoj strani kućišta.

Na prednjem panelu se nalze dva USB 3.0 porta, uobičajeni HD audio konektori, dugme za paljenje i dva slajdera za kontrolu brzine ventilator.

AeroCool XPredator Cube OP_w_450

AeroCool XPredator Cube kućište sa svojim jedinstvenim izgledom je namenjeno pre svega gamerina. Biće dostupno od sledeće nedelje po ceni od $125.90.

Izvor: tom’s HARDWARE

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR