Noviteti stižu u WinWin!

Noviteti stižu u WinWin!

902
0
PODELI

Ukoliko ste u potrazi za savršenim monitorom, pravo je vreme da istražite IIYAMA svet.

Na početku, IIYAMA je jedna od vodećih svetskih kompanija u segmentu proizvodnje računarskih monitora, sa fokusom na efikasnosti, performansama, pouzdanosti i korisničkom komforu. Kompanija je osnovana u Japanu, a današnji uspeh je postignut isključivo zahvaljujući doslednoj evoluciji proizvoda izuzetnog kvaliteta i prodajom istih po pristupačnoj ceni. I sada, sve ono što IIYAMA stvara zasniva se na kreiranju proizvoda koji su „people friendly”. Tek onda kada je čitav tim siguran da proizvod pruža očekivan benefit krajnjem korisniku i da ispunjava zadovoljavajući odnos cena/performanse, isti može biti plasiran.

Kada je reč o misiji, ona se ogleda u tome da IIYAMA bude vodeći dobavljač visokokvalitetnih ekrana pri čemu će se uvek ispunjavati specifični zahtevi korisnika, obezbeđivati proizvodi sa konkurentnom cenom i poštovati propisani standardi prilikom proizvodnje.

Na početku, predstavljamo vam model IIYAMA X2474HS-B1 sa ekranom dijagonale 23.6“ i VA tehnologijom. Samim tim, ovaj model garantuje izuzetno preciznu reprodukciju boja sa širokim uglovima gledanja. Zbog svojih performansi, pravi je izbor kako za dom, tako i za kancelariju. Takođe, zaboravite na zamor očiju, zahvaljujući Flicker Free tehnologiji. Kako biste potpuno i na pravi način uživali uz ovaj monitor, zaduženi su ugrađeni zvučnici čija ukupna snaga iznosi 5W. Kompatibilnost sa drugim platformama pruža trostruka konfiguracija ulaza: VGA, HDMI i DisplayPort.

Vreme je za model IIYAMA X2283HS-B3. U pitanju je Full HD monitor sa ekranom od 21.5″. I on poseduje VA tehnologiju, stvorenu da uvek pruži tačnu i doslednu reprodukciju boja sa širokim uglovima gledanja. Ukoliko razmišljate o opremanju svog poslovnog prostora, predstavljeni model poseduje sve što vam je potrebno. Tu je i više ulaza kako biste ostvarili kompatibilnost i sa najnovijim grafičkim karticama, kao i zvučnici za dodatni užitak.

I na kraju, predstavljamo vam IIYAMA G2530HSU-B1, monitor koji će privući pažnju svih zaljubljenika u gaming. Više nije ni bitno koliko ste dobri u tome jer je ovaj monitor pouzdan i savršen partner u svakoj igri. Budite sigurni da ćete videti svaki detalj i da ćete uvek odreagovati na vreme. Kako? Zahvaljujući FreeSync tehnologiji sa izvanrednim vremenom odziva od samo 1ms. Za apsolutni gaming doživljaj, tu su i zvučnici, konektor za slušalice i USB hub. Samim tim, sve je spremno za novu gaming avanturu.

Za potpuno novo iskustvo izaberi IIYAMA monitor.

Kompletnu ponudu možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR