Noviteti stižu iz Transcend-a!

Noviteti stižu iz Transcend-a!

2721
0
PODELI

Ukoliko već dugo tragate za prenosivim čuvarima Vaših podataka koji će ispuniti svako Vaše očekivanje i izboriti se uspešno sa svakim izazovom – onda je Vašoj potrazi kraj. Predstavljamo Vam nove modele fenomenalnih karakteristika koji dolaze iz Transcend-a.

Na početku, predstavljamo Vam spoj izuzetne otpornosti i kapaciteta u vidu Transcend TS2TSJ25M3E eksternog hard diska. Pre svega, poseduje neverovatno brz USB 3.0 koji obezbeđuje brzinu i do 5Gb/s, što korisnicima svakako omogućava ultra brz prenos podataka. Takođe, krasi ga skladišni prostor od fenomenalnih 2TB. Samim tim, gde god da krenete, svi Vama bitni podaci biće uvek uz Vas. Ni to nije sve, Transcend TS2TSJ25M3E eksterni hard disk izuzetno je otporan na udarce, budući da poseduje gumenu zaštitu što u svakom slučaju pruža dodatnu sigurnost za sve Vaše podatke. U svakom pogledu, predstavljeni eksterni hard disk je savršena zaštita svih dragocenih informacija, dok samo jednim pritiskom na dugme obezbeđuje automatsko rezervisanje. Transcend TS2TSJ25M3E kompatibilan je sa Windows 7/8/10/Mac OS 10.7 (ili noviji)/Linux Kernel 2.6.31 (ili noviji) operativnim sistemima. Svedok kvaliteta ovog eksternog hard diska su i brojne osvojene prestižne nagrade.

Sa druge strane, ukoliko ste u potrazi za prenosivim SSD-om, atraktivnog dizajna i odličnih performansi, onda je Vaš pravi izbor Transcend ESD400 SSD. Ovaj neverovatan SSD opremljen je zadivljujuće brzim USB 3.0 napredne generacije, dok kapacitet iznosi do 1TB. Zahvaljujući svom laganom, kompaktnom dizajnu, ali i trajnoj čvrstoći, Transcend ESD400 SSD olakšava čuvanje, zaštitu i deljenje svih Vaših digitalnih fajlova, bilo gde da se nalazite. Pored toga što je brži do standardnih, takođe je i mnogo lakši, ali i tanji. Teži svega 56gr i jednostavno se uklapa čak i Vaš džep. Ovo je svako pouzdan skladišni prostor koji realizuje sve zadatke na tih način, pri čemu je sposoban da izdrži svaki udar ili vibraciju. Instant backup, kao i sinhronizaciju podataka omogućava dugme One Touch auto-backup. Kada je reč o kompatibilnosti, Transcend ESD400 SSD kompatibilan je sa Microsoft Windows 7/8/10, Mac OS X 10.5 ili novijim operativnim sistemima. Kao i kod prethodnog modela, i kod ovog, kvalitet je dokazan kroz mnoge osvojene nagrade.

Pred Vama su izuzetno pouzdani čuvari Vaših podataka, a na Vama je samo da se odlučite između Transcend TS2TSJ25M3E HDD-a ili Transcend ESD400 SSD-a.

Transcend TS2TSJ25M3E HDD možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR