Novi uređaj garantuje duplo brže punjenje telefona

Novi uređaj garantuje duplo brže punjenje telefona

1025
1
PODELI

Legion Meter je uređaj koji na siguran način povećava struju punjenja telefona i na taj način brže puni Android ili Apple uređaje.

Breaker

Mnogi izveštaji i ankete tvrde da je korisnicima pametnih telefona najvažnije trajanje baterije, što predstavlja odličan tajming za Legion Meter koji se upravo pojavio na Kickstarter-u. Nije u stanju da poveća kapacitet baterije kod iPhone ili Nexus 5 telefona, ali je u stanju da značajno ubrza vreme punjenja.

Legion Meter

Legion Meter je veličine USB fleš memorije i koristi se vrlo jednostavno. Uključi se u USB port računara ili USB port na punjaču telefona, a onda se USB kablom poveže sa telefonom.

Tvorci ovog uređaja, PLX Devices, tvrde da može puniti bateriju do 92 procenata brže i da to radi sigurno. Uređaj ima mali OLED displej koji će pokazati kako se baterija ponaša i koliki je njen kapacitet.

Uređaj će koštati 69 dolara kada se pojavi u prodavnicama i kompatibilan je sa svim pametnim telefonima koji poseduju iOS ili Android operativni sistem. Još uvek nema reči o podršci za Windows Phone telefone.

 

Izvor: iClarified

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR