Novi Roccat Nyth MMO gaming miš ima podršku za 3D štampane tastere...

Novi Roccat Nyth MMO gaming miš ima podršku za 3D štampane tastere i modularan dizajn

890
0
PODELI
ROC-Nyth_Top_white_BG

Novi Roccat Nyth MMO gaming miš ima potpuno modularan dizajn, što praktično znači da gameri mogu potpuno da ga prilagode svojim potrebama.A povrh toga pomoću 3D štampača je moguće odštampati tastere i dizajn koji ste sami zamislili i montirati na miš.

Roccat još uvek nije naveo nikakve tehničke specifikacije niti cenu za Roccat Nyth MMO gaming miš, a puno predstavljanje ovog miša će biti na predstojećem Gamescom sajmu. No, modularan dizajn tastera je vrlo zanimljiva stvar, jer dozvoljava potencijalnim vlasnicima ovog miša da sami osmisle njegov finalni dizajn, a onima koji i imaju 3D štampač i da odštampaju svoj. Biće dostupan i izbor dizajna miša u okviru Roccat online biblioteke.

ROC-Nyth_Top_white_BG

Roccat CEO Rene Korte je izjavio izjavio da MMO miševi obično imaju dosta tastera raspoređenih u mrežu, ali šta raditi ako vam se ne dopada njihov raspored i dizajn. Roccatovo rešenje je potpuno modularan miš, sa prilagodlivjim oblikom i rasporedom tastera, koje sam igrač može sebi da prilagodi.

Pored samih tastera, na Roccat Nyth MMO mišu se mogu menjati i delovi sa strane, pa ovaj miš može da se transformiše iz MMO miša u recimo MOBA ili FPS gaming miš. Korte je još izjavio da im je cilj bio da kreiraju hibridnog miša, kameleona među gaming miševima, koji može da se prilagodi bilo kom tipu igara.

ROC-Nyth_Side_Buttons_Change_black-BG

Roccat Nyth MMO miš možete detaljnije pogledati na Roccat sajtu, a njegova puna prezentacija biće na već pomenutom Gamescom sajmu od 13. Do 17. Avgusta.

Kako vam se dopada ovaj modularni gaming miš?

Izvor: PC Gamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR