Novi Nexus telefon će biti Motorolin?

Novi Nexus telefon će biti Motorolin?

694
0
PODELI

Pored glasina da će i sledeći Nexus (Nexus 5) telefon biti proizveden od strane LG-ja, krenule su glasine da će Motorola praviti Nexus uređaj. Iako je to trenutno samo glasima i treba se uzeti sa rezervom, ovo je rekao čovek pod imenom Tejlor Vimberli. U pitanju je čovek koji ima vrlo visok procenat pogođenih pretpostavki (?) kada su u pitanju vesti u vezi sa Nexus uređajima. Prema njegovom postu na Google+ stranici: “Motorola će pustiti u prodaju Nexus pametni telefon u četvrtom kvartalu (nije Moto X u pitanju).”

google-will-likely-have-another-new-nexus-smartphone-in-time-for-the-holidays-early-reports-suggest-lg-will-make-the-device

Sa specifikacijama LG G2 koje izgledaju odlično, iskreno smo se nadali da će LG ponovo praviti Google-ov Nexus telefon. Ali moramo priznati da smo znatiželjni kako bi izgledao Nexus koji Motorola napravi, pogotovu jer je ona u vlasništvu Google-a.

Šta vi mislite o ovome? Da li bi Motorola dobro napravila Nexus uređaj ili ste za to da ga LG napravi ponovo? A možda više preferirate Sony, Samsung ili HTC?

 

Izvor: TalkAndroid

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR