Novi mobilni telefon kao idealan poklon za najbliže – HiSense H30 Lite...

Novi mobilni telefon kao idealan poklon za najbliže – HiSense H30 Lite i Xiaomi Redmi 8A

1826
1
PODELI

Da li za komunikaciju na visokom nivou ili kao ideja za poklon, novi mobilni telefon je prava odluka, pogotovo u sezoni praznika! Očekuju vas sjajne mobilne zvezde HiSense H30 Lite i Xiaomi Redmi 8A kao pametan izbor za nove uspehe!

HiSense H30 Lite vam pruža fenomenalno iskustvo korišćenja, uz njegov Octa Core Unisoc SC9863 procesor i 3GB RAM memorije, koji su više nego dovoljni za glatko i jednostavno korišćenje omiljenih aplikacija. Ekran od 6.1“ u HD+ rezoluciji, u kombinaciji sa odličnim procesorom, čini vaš sadržaj bržim, jasnijim i kvalitetnijim. Moderan i pristupačan, HiSense H30 Lite će biti idealan saradnik, koji će ispratiti svaki vaš korak i obezbediti pouzdanost u svakodnevnom radu!

Veoma su nam drage uspomene koje čuvamo sa porodičnih okupljanja, pa će tako HiSense H30 Lite zabeležiti sve momente sa dragim osobama, sa dve zadnje kamere od 16MP i 5MP dok će prednja kamera od 8MP, omogućiti  fenomenalni selfi. Baterija kapaciteta 3000mAh čini ovaj telefon pouzdanim za obavljanje više aktivnosti, gde vas neće ostaviti na cedilu. Stabilne karakteristike se nalaze u sofisticiranom kućištu koje će se uklopiti uz bilo koji stil!

Naredni uređaj je Xiaomi Redmi 8A – telefon koji pleni svojom pojavom! Njegov ekran od 6.2“ i rezolucijom od 1520 x 720 piksela pružiće vam užitak u kvalitetnim i živopisnim bojama. Novog člana Redmi porodice odlikuju vrhunske karakteristike, a neke od njih su i Qualcomm Snapdragon 439 procesor od 2.0GHz, kao i baterija odličnog kapaciteta od 5000mAh koja će ispratiti zahtevniji multitasking.

Sjajne fotografije obezbediće kvalitetne kamere, prednja od 12MP I zadnja od 8MP, za odlične grupne fotografije kao i dobar selfie! Poseduje i Gorilla Glass 5 zaštitno staklo za visoku sigurnost. Kada je reč o Gorilla Glass-u potrebno je istaći da pored visoke čvrstoće ne umanjuje detalje i celokupno kristalno jasan prikaz ekrana kao i osetljivost na dodir!

Izaberite model u skladu sa svojim potrebama, a WinWin vam izlazi u susret kroz odlične uslove u saradnji sa mts-om.

HiSense H30 Lite može biti vaš za 1 dinar uz mts postpaid tarifni paket Morava 2, a Xiaomi Redmi 8A za 1 dinar uz mts postpaid tarifni paket Zmaj. Uz Zmaj tarifu uživajte uz 10GB za surfovanje internetom, 10GB za YouTube i Twitch, kao i 200 minuta i SMS poruka u Srbiji, kao i mnogim drugim pogodnostima. Tarifa Zmaj namenjena je korisnicima koji prednost daju internet komunikaciji i uživanju u omiljenim aplikacijama.

Kompletnu ponudu smart telefona uz mts tarifne pakete možete pogledati OVDE

 

 

 

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR