Novi Lenovo Vibe Z2 Pro telefon će imati QuadHD displej

Novi Lenovo Vibe Z2 Pro telefon će imati QuadHD displej

1228
0
PODELI

Trenutni flegšip telefon kompanije Lenovo je Vibe Z (ili K910) sa plastičnim kućištem, za razliku od prethodnika K900. Međutim, novi model sa oznakom Vibe Z2 Pro će se vratiti metalnoj izradi.

Breaker

Na osnovu otkrivenih fotografija i pouzdanih izvora Weibo sajta, potvrđeno je da će Vibe Z2 pro imati vrlo impresivne specifikacije: displej od 6 inča QuadHD rezolucije (2560×1440 piksela), kameru od 16 megapiksela sa optičkom stabilizacijom slike (OIS, sa duplim LED blicem), veliku bateriju kapaciteta 4000mAh i četvorojezgarni Snapdragon 801 čip  na 2.5GHz. Sve ovo će biti smešteno u metalno kućište 7.7mm debljine.

Lenovo Vibe Z2 Pro 01

 

Lenovo Vibe Z2 Pro 05

Poput Vivo Xplay 3S koji ima identičan displej, Vibe Z2 Pro ima vrlo mali okvir oko ekrana, što ga čini vrlo dopadljivim na oko i lakšim za korišćenje. Može se videti i podrška za dve SIM kartice i LTE, ali će se možda internacionalna verzija blago razlikovati.

Lenovo Vibe Z2 Pro 02

Čudno je što je prostor koji obično zauzima “Lenovo” logo sada prekriven natpisom “Vibe”, što znači da ova kompanija želi da napravi novi brend za pametne telefone.

Lenovo Vibe Z2 Pro 03

 

Lenovo Vibe Z2 Pro 04

Pošto su u pitanju fotografije sa internog događaja, ovaj model će uskoro biti i zvanično najavljen.

 

Izvor: Engadget

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR