Novi iPhone, Motorola, LG, BlackBerry i Nokia telefoni

Novi iPhone, Motorola, LG, BlackBerry i Nokia telefoni

2082
0
PODELI
smartphones

U septembru se očekuje pojava novih modela “pametnih” telefona. Očekuju se ovi telefoni:  Apple iPhone 5s, Motorola Moto X, BlackBerry A10, LG Nexus 5 i Nokia Lumia 1020.

 

 

 

 

 

 

 

Apple iPhone 5S

iPhone 5s

Ne zna se još uvek da li će se novi iPhone zvati iPhone 5S ili iPhone 6, ali bitno je šta donosi novi model. Kućište telefona treba da bude napravljeno od tečnog metala, odnosno trebalo bi da se “samopopravlja” od ogrebotina i manjih oštećenja. Prisutno je i moguće očitavanje otisaka prstiju i otključavanje telefona na taj način.

Motorola Moto X

Motorola Moto X

Od kada je Google preuzeo kontrolu nad Motorolom željno se iščekuje šta će ova saradnja doneti. Moto X telefon bi trebalo da se pojavi krajem leta i verovatno će ga pokretati najnovija verzija Androida.

BlackBerry A10

BlackBerry A10

Kanadski BlackBerry se vratio na tržište modelima Z10 i Q10, a oba modela se bila kvalitetno izrađena i imala unapređen operativni sistem. Novi model A10 bi trebalo da se pojavi krajem septembra.

LG Nexus 5

LG Nexus 5

Bilo je indicija da  se odustalo od razvoja ovog modela i da će fokus kompanije LG biti modeli Optimus G. Ipak izgleda da će LG napraviti ipak Nexus 5 i on se očekuje negde u oktobru. Imaće ekran od 5”, poslednju verziju Android operativnog sistema i naprednu kameru.

Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 1020

Finska kompanija Nokia je najavila novi model iz Lumia serije telefona, Lumia 1020 i trebalo bi da se pojavi u narednom periodu. Ovo će biti prvi telefon sa Windows Phone operativnim sistemom koji ima kameru od čak 41 MPix. Imaće i procesor sa dva jezgra.

Koji je vaš favorit? Koji su vaši omiljeni telefoni?

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR