Novi iPhone izlazi 10 septembra

Novi iPhone izlazi 10 septembra

638
0
PODELI

Puno ljudi čeka da vidi kakve novine Apple sprema sa svojim novim iPhone-om. Ukoliko su glasine tačne, 10 septembra će čekanju doći kraj!

Iako pozivnice još uvek nisu poslate, izvori su potvrdili da će Apple održati događaj baš tog dana i da, ukoliko čekate na novi iPhone, upamtite taj dan.

Kako trenutno stoje stvari, sve glasine ukazuju na tu mogućnost da Apple može predstaviti dva nova iPhone-a. Jedan će biti iPhone 5S, koji je naslednik iPhone 5. Dok je drugi iPhone 5C koji će imati nižu cenu i slabije karakteristike.

iPhone S, ako je verovati glasinama, će imati pojačan procesor, bolju kameru i mogućnost za skeniranje otisaka prsta. Očekuje se da će dizajn biti sličan prošlogodišnjem modelu.

iPhone 5C će biti jeftinija varijanta 5S modela. Na osnovu procurelih slika, možemo očekivati plastično kućište. Takođe, očekuje se da će biti istih dimenzija kao iPhone 5, ali možda malo deblji zbog plastičnog kućišta.

Nismo sigurni da li će ovaj događaj biti posvećen samo iPhone-u ili će biti predstavljen i novi iPad, ali ćemo svakako preneti ukoliko saznamo neke novije informacije.

 

Izvor: UberGizmo

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR