Novi Honor pametni satovi – jedinstvena prilika za preorder

Novi Honor pametni satovi – jedinstvena prilika za preorder

1998
0
PODELI
Honor Watch GS Pro i Honor Watch ES pametni sat. Idealni za fitnes

Prateći inovacije i pomerajući granice na tržištu pametnih uređaja, Honor je plasirao dva nova modela pametnih satova koji će zadovoljiti kriterijume i najzahtevnijih potrošača.

Budite među prvima koji će sebi obezbediti jedan od ovih fantastičnih satova putem preorder-a koji traje do 18.10.2020. godine.

Honor Watch GS Pro namenjen je ljubiteljima aktivnog života, robustan i izdržljiv sa impozantnim kapacitetom baterije i do 25 dana, pod određenim okolnostima. Uživajte u prirodi sa svojim novim saputnikom koji, između ostalih funkcija pravi GPS rutu za povratak na početnu tačku, upozorava na vremenske nepogode i ima preko 100 programa vežbanja. Poručite ga i pomerite svoje granice. Iskoristite fenomenalnu priliku, kupite svoj Honor GS Pro pametni sat u toku preorder faze i dobićete slušalice Honor Earbuds za 1 RSD.

 

Honor Watch GS Pro pametni sat sa crnim kaišem za ljubitelje fitnesa

Honor Watch ES je pravi fitnes instruktor koga možete nositi sa sobom gde god da se uputite. Sa neverovatnih 95 programa vežbanja, 12 vođenih treninga i pokazivanjem pravilnog izvođenja vežbi na displeju sata, više nemate izgovore da svoje telo ne dovedete u savršenu formu. Honor Watch ES dostupan je na WinWin sajtu, a ukoliko ga poručite u periodu preorder-a čekaju vas slušalice sa mikrofonom Honor Choise Bluetooth za 1 RSD.

Honor Watch ES pametni sat sa crnom narukvicom. Idealan saputnik tokom treninga

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR