Novi GTA 5 gameplay trailer

Novi GTA 5 gameplay trailer

1563
0
PODELI
gta 5_7

Rockstar je objavio prvi zvanični GTA 5 gameplay video danas, pred izlazak igre 17. septembra.

U januaru je Rockstar odložio izlazak GTA 5 sa proleća 2013 na 17. septembar za Xbox 360 i PS3. Objašnjavajući ovo naveli su razlog: “Jedini razlog za ovo odlaganje je što želimo da igra bude onoliko dobra koliko treba da bude.”

GTA 5 će verovatno ostvariti rekordnu prodaju u Velikoj Britaniji. Take Two će odvojiti 3 miliona kopija samo za Veliku Britaniju, i verovatno će preteći Call of Duty: Black Ops i postati najbrže prodavana igra do sada.

Odgovarajući na pitanja na zvaničnom Rockstar Games sajtu ,  Rockstar je naglasio da se fokusira na verziju igre za sadašnju generaciju konzola.

Iako postoje glasine da će Grand Theft Auto 5  izaći i za Xbox One i PS4, Rockstar nije izdao nikakav zvaničan komentar vezano za ovo. Slično ovome nije dao nikakvu izjavu od mogućoj PC verziji igre.

“Jedine verzije igre koje smo najavili su za Xbox 360 i Playstation 3 i treba da se pojave 17. septembra u celom svetu”.

“Nemamo ništa da kažemo o mogućim verzijama GTA 5 za konzole sledeće generacije ili o verziji za PC u ovom trenutku i kompletno smo fokusirani da pružimo najbolje moguće igračko iskustvo na konzolama koje ljudi trenutno imaju.”

Evo novog  gameplay trailera za ovu igru:

A evo i nekoliko slika:

gta 5_6 gta 5_5 gta 5_4 gta 5_3 gta 5_2 gta 5_1

GTA 5 izlazi 17. septembra za Xbox 360 i PS3.

Izvor: CVG

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR