Novi Asus ROG Gladius gaming miš dolazi sa dva USB kabla

Novi Asus ROG Gladius gaming miš dolazi sa dva USB kabla

1345
0
PODELI
ROG-Gladius_3D-1_w_600-crop

Asus ROG Gladius gaming miš je nova igračka periferija u ponudi ovog popularnog proizvođača. Gladius je je namenjen desnorukim igračima i ima 6 programibilnih tastera i optički senzor rezolucije 6400 DPI. Tracking brzina je 200 inča u sekundi i ubrzava precizno do 50G. Lift-off distance(LOD), odnosno koliko miš može da se podigne od podloge i da i dalje reaguje na komande, je 1.5mm.

Vrh Asus ROG Gladius gaming miša je obložen slojem koji sprečava preterano znojenje šake, a sa leve i desne strane miša se nalaze gumirani delovi radi stabilnijeg držanja miša.

Prekidače kod levog i desnog tastera potpisuje Omron, a što je najbolje mogu da se menjaju. Uz miš u pakovanju dolaze još dva Omron prekidača koji daju drugačiji osećaj kod pritiskanja, pa korisnik može da izabere koji mu više odgovaraju i te stavi u miš. Takođe je moguće koristiti i neke druge prekidače, ako možete da ih nađete na tržištu.

ROG-Gladius_3D-1_w_600-crop

Uz Asus ROG Gladius gaming miš dolaze dva USB kabla. Jedan je obložen, dok je drugi standardni gumeni kabl. Povezuju se na miš putem micro USB konektora, koji se zaključava pa kabl ne može da ispadne.

U pakovanju još dolazi i rezervni set nožica protiv klizanja, koje se nalaze na donjoj strani miša, pa možete da ih zamenite kad se postojeće izližu.

ROG-Gladius_full-package_w_450-crop

Ove dodatne opcije kojima korisnici mogu da prilagode Gladius sebi, kao i sadržaj pakovanja, su svakako dobrodošle stvari i mnogi kupci će znati da ih cene.

Asus ROG Gladius gaming miš je već dostupan i cena treba da mu bude oko $69 na američkom tržištu.

Izvor: tom’s HARDWARE

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR