Novi Aegis Secure Key 3.0 dolazi sa 480GB kapaciteta

Novi Aegis Secure Key 3.0 dolazi sa 480GB kapaciteta

1055
0
PODELI

Apricorn, vodeći proizvođač USB uređaja sa harverskom enkripcijom, dodao je tri nova modela u već rasprostranjenoj Aegis Secure Key 3.0 liniji, povećavajući ukupan broj opcija kapaciteta do sedam (8, 16, 30, 60, 120, 240 i 480 GB).

Breaker

Od prošle godine i 240GB Aegis Secure Key 3 modela, Apricorn je već ponudio duplo veći kapacitet od konkurencije. Ali ove godine je ponovo udvostručio kapacitet na 480GB, što je oko 4 puta više nego najveći kapacitet koji nudi konkurencija. Sa padom troškova proizvodnje fleš memorija, ovaj super-sigurni fleš postao je idealan alat za bezbednost korporativnih podataka.

Aegis Secure Key 3.0

Pored povećanja kapaciteta, Secure Key 3.0 nosi najbolji sertifikat za bezbedosne uređaje koje dodeljuje NIST: FIPS 140-2 level 3 i poseduje impresivnu listu karakteristika koje prevazilaze druge fleš ključeve u svojoj klasi, kao što je poseban admin režim i režim korisnika, režim brave i još mnoštvo dodatnih funkcija pridržavajući se bezbednosne politike.

AEGIS ask3

Poseduje sertifikat IP58 za vodootpornost, embedovanu tastaturu za proveru domaćina. Automatski se zaključava nakon unapred određenog perioda neaktivnosti. Ima garanciju od 3 godine. Poseduje opciju za samouništenje putem unošenja PIN-a možete obrisati i resetovati uređaj.

„Ovo je naš najnapredniji proizvod do sada, osim pakovanja od pola terabajta sa šifrovanim podacima proširili smo i funkcije kako bi prevazišli rivale“, rekao je Mike McCandless, direktor prodaje i marketinga Apricorn. „Držeći se Apricorn tradicije, softver ASK 3.0 je potpuno besplatan, njegova cross platforma je kompatibilna sa svim operativnim sistemima.”

Sa početnom cenom od 99$, Apricorn Aegis Secure Key 3.0 dostupan je u kapacitetima od 8GB, 16 GB, 30GB, 60GB, 120GB, 240GB, 480GB na većini online prodavnica.

Izvor: TechPowerUp

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR