Nove igre koje izlaze u novembru 2014.

Nove igre koje izlaze u novembru 2014.

2478
0
PODELI
All games - Far-Cry-4-1

Ako ste ljubitelj igara, novembar mesec će zaista biti dobar za vas, jer će se mnoge nove igre pojaviti tada. Potencijalno mnogo hit naslova, a kako će proći kod igrača, pokazaće vreme. Pogledajte koje nas to nove igre očekuju u novembru 2014.

 

 

 

 

 

 

Call of Duty: Advanced Warfare – 04.novembar

call-of-duty-advanced-warfare-logo

Nova igra u Call of Duty franšizi, Call of Duty: Advanced Warfare, nas vodi u budućnost ratovanja. Hovercraft vozila, exoskeleton odelo, pametne granate, kao i mnogi drugi novi vojni gadgeti nas očekuju u ovom naslovu. A tu je i Kevin Spacey kao vodeći glumac u priči ove igre koja potencira privatne vojne organizacije koje u budućnosti uzimaju primat. Pored uzbudljive single player kampanje, očekuje nas i navodno potpuno redizajnirani multiplayer, barem što se tiče gameplay-a, sa mnogo novih modova.

Call of Duty: Advanced Warfare je razvio Sledgehammer Games,a izdaje Activision. Izlazi 4. novembra 2014. za PC, PS4,PS3, Xbox One i Xbox 360.

 

 

Football Manager 2015 – 07. novembar

Football_Manager_2015_from_Sega

Football Manager 2015 ili skraćeno FM15 je naravno simulacija menadžmenta u fudbalu i nova igra u ovoj najpoularnijoj franšizi fubdalskih menadžera. Razvio je Sports Interactive,a izdaje Sega. Izlazi 7. Novembra za Windows, Mac i Linux operativne sisteme. Oni koji pre-orderuju igru, dobijaju rani pristup igri u beta verziji. Sav napredak u beti se može preneti u finalnu verziju igre.

 

Assassin’s Creed Rogue (PS3, Xbox 360) – 11.novembar (NA), 13.novembar (EU)

Assassin's_Creed_Rogue

Assassin’s Creed Rogue je različita igra od Assassin’s Creed Unity i namenjena je konzolama stare generacije,PS3 i Xbox 360, a i PC-iju. Glavni lik u Assassin’s Creed Rogue je Shay, koji postaje Templar i bori se protiv svoje bivše braće Assassina.Igra treba da bude nastavak na Assassin’s Creed IV: Black Flag, ali će biti povezana i sa Assassin’s Creed III i Assassin’s Creed Unity. Igru je razvio Ubisoft Sofia, a izdaje Ubisoft. Assassin’s Creed Rogue izlazi 11. novembra u Americi i 13. Novembra u Evropi za Xbox 360 i PS3. Za PC će se pojaviti početkom 2015. godine.

 

Assassin’s Creed Unity  – 11.novembar(NA), 13.novembar(EU)

ACUnity_hero

Assassin’s Creed Unity  je sedma igra u Assassin’s Creed serijalu. Razvio je Ubisoft Montreal i izdaje Ubisoft. Igra treba da bude nastavak na Assassin’s Creed IV: Black Flag, a takođe treba da bude povezana sa Assassin’s Creed Rogue. Namenjena ja konzolama nove generacije Xbox One i PS4, kao i za PC. Radnja igra je smeštena u Pariz tokom Francuske Revolucije. Igrač je u ulozi Arno Doriana, assassina koji pokušava da razotkrije misteriju ko stoji iza revolucije.Naravno tu je neizbežan sukob između Assassina i Templara koji se provlači kroz sve igre iz serijala, pa je sve ovo alternativna istorija naravno. Ali Arno će u svojim avanturama sresti i prave istorijske ličnosti, kao što su Maximilien de Robespierre ili Napoleon Bonaparte. A pojavljuje se i Marquis de Sade.

Assassin’s Creed Unity  je prva igra u serijalu koja će podržavati co-op za do 4 igrača(drop in, drop out). Zbog toga će izostati sjajan klasičan  multiplayer iz prethodnih nastavaka. Koliko je ovo dobro ili loše, igrači će prosuditi.

Ubisoft je nedavno objavio i monstruozne PC hardverske zahteve za Assassin’s Creed Unity, LINK. Tako da neće svi igrači moći da uživaju u ovoj igri.

Unity izlazi 11. novembra u Americi i 13. novembra u Evropi za PC, Xbox One i PS4.

 

Lego Batman 3: Beyond Gotham – 11.novembar(NA), 14. Novembar(EU)

Lego-Batman-3

Lego Batman 3: Beyond Gotham, je još jedna Lego akciona avantura i treća koja prati Batmana, ali i mnoge druge likove iz DC Universe-a. Nastavak je na Lego Batman 2: DC Super Heroes. Igru je razvio Traveler’s Tales, a izdaje Warner Bros. Interactive Entertainment. Lego igre su uvek zabavne, kako za odrasle, tako i za decu.Podržavaju lokalni co-op za dva igrača. Lego Batman 3: Beyond Gotham izlazi 11. novembra u Americi i 14. novembra u Evropi za PC, Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, PS Vita, Nintendo 3DS, Wii U i iOS.

 

Pro Evolution Soccer 2015 – 13. novembar

Pro_Evolution_Soccer_2015_cover_art

Pro Evolution Soccer 2015 ili PES 2015, takođe poznata kao World Soccer: Winning Eleven 2015 u Aziji je naravno nova igra u ovoj mega popularnoj franšizi fudbalskih simulacija, 14. po redu. Igru je razvio PES Productions, a izdaje Konami. Igra treba da donese dosta poboljšanja u odnosu na PES 2014, a da li će pobediti FIFU 15 i koja igra će biti popularnija, igrači će dati konačni sud.  PES 2015 izlazi 13. novembra za PC, PS4, PS3, Xbox One i Xbox 360.

 

World of Warcraft: Warlords of Draenor – 13. novembar

Warlords_of_Draenor_cover

Najpopularnija MMORPG igra u istoriji World of Warcraft dobija i svoju petu ekspanziju Warlords of Draenor (skraćeni nazivi su Warlords i WoD). Razvio je i izdaje naravno Blizzard Entertainment.Ova ekspanzija donosi povećanje level capa sa 90 na 100. Takođe igraći će moći da prave svoje garnizone,a unapređeni su  i grafički poboljšani modeli likova za rase koje su postojale pre Cataclysm ekspanzije. World of Warcraft: Warlords of Draenor ekspanzija za WoW je trenutno u beta fazi, a zvaničan datum izlaska je 13. novembar. Da bi je igrali naravno morate posedovati sve prethodne ekspanzije.

 

Dragon Age: Inquisition – 18. novembar (NA), 21. novembar (EU)

Dragon_Age_Inquisition_BoxArt

Dragon Age: Inquisition je treći nastavak u popularnom Dragon Age serijalu akcionih RPG igara. Igru je razvio BioWare,a izdaje Electronic Arts. BioWare kaže da je kombinovao elemente iz Dragon Age: Origins i Dragon Age II u razvoju Dragon Age: Inquisition. U igri ćé prostor i svet za istraživanje biti mnogo veći nego u prethodnim igrama. U igri se borbe mogu rešavati na dva načina. Tu je action mode gde je pogled na borbu iz trećeg lica preko ramena i tactical potezni mod gde se sa pogledom odozgo izdaju komande.Možete kao Inkvizitor regrutovati 9 likova koji će biti vaša družina koja će vas pratiti kroz igru.

Dragon Age: Inquisition treba da izađe 18. novembra u Americi i 21. novembra u Evropi za PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 i PS3.

 

Escape Dead Island – 18. novembar (NA), 21. novembar (EU)

EscapeDeadIsland6

Escape Dead Island je survival horor avanturistička igra koju je razvio švedski studio Fatshar i izdaje Deep Silver. Ovo nije Dead Island 2, koji će se pojaviti sledeće godine. Ova igra je spin-off na Dead Island serijal i igra ne prati direktno glavnu priču iz Dead Island serijala. Mesto dešavanja je ostrvo Narapela u Banoi arhipelagu. Igrači će igrajući ovu igru možda razotkriti poreklo zombi zaraze u glavnom serijalu.Svi koji pre-orderuju Escape Dead Island će dobiti pristup Dead Island 2 beti. Igra izlazi 18. novembra u Americi i 21. novembra u Evropi za PC, Xbox 360 i PS3.

 

Far Cry 4 – 18. novembar

farcry4

Far Cry 4 je četvrta igra u ovom popularnom serijalu akcionih pucačina. Razvio je Ubisoft Montreal i izdaje Ubisoft. Mesto dešavanja je fiktivna regija u Himalajima po imenu Kyrat, koju teroriše samoproklamovani diktator Pagan Min, glavni zloća u igri. Igrač je u ulozi lika koji se zove Ajay Ghale i koji u Kyrat dolazi da bi prosuo pepeo svoje majke i biva uhvaćen u ludilo građanskog rata koji se vodi sa ciljem da se sruši despotski režim surovog Pagan Mina.

U igri će biti prisutna nova oružja i vozila, ali i slonovi koji mogu biti vrlo ubitačni. Pored single player kampanje za koju će navodno trebati čak 35 sati da bi se kompletirala, tu su ponovo co-op kampanja kao i multiplayer.

Far Cry 4 izlazi 18. novembra za PC, PS3,PS4, Xbox 360 i Xbox One.

 

Grand Theft Auto V (PS4, Xbox One) – 18. novembar

GTA V-PS4

GTA V će se konačno pojaviti na konzolama nove  generacije ovog novembra. Za PC verziju ćemo morati da se strpimo do januara 2015. U pitanju ja naravno peta igra u ovom ultra popularnom serijalu open world akcionih igara. Razvio je Rockstar North,a izdaje Rockstar Games.

Nova, next-gen verzija Grand Theft Auto V će imati određena poboljšanja u poređenju sa verzijom za konzole prethodne generacije, a ona su:nova oružja, vozila i aktivnosti; povećana prisutnost divljih životinja i biljaka; gušći saobraćaj; novi sistem prikazivanja lišća;poboljšani efekti oštećenja i vremenskih prilika, kao i druga grafička poboljšanja. Kao dodatni bonus, tu su i preko 100 novih pesama koje možete čuti na radio stanicama u igri.

Multiplayer deo GTA V, Grand Theft Auto Online će dobiti povećan broj igrača u odnosu na verzije za Xbox 360 i PS3. Na PS4 i Xbox One konzolama će moći istovremeno igrati do 30 igrača. Za sada nije poznat maksimalan broj igrača u PC verziji.

Rockstar još uvek nije objavio sistemske zahteve za GTA 5 za PC. Nadajmo se da neće biti previsoki.

Grand Theft Auto 5 izlazi 18. Novembra za PS4 i Xbox One i 27. januara 2015. za PC.

Novembar će biti zaista berićetan mesec što se tiče igara.Koji su vaši favoriti i šta ćete vi igrati od igara koje izlaze u novembru?

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR