Nove igre koje izlaze u januaru 2015.

Nove igre koje izlaze u januaru 2015.

1773
2
PODELI
gta-5 - all games

Koje će se to nove igre pojaviti u januaru 2015, pogledajte u nastavku teksta. Ima onih koje  zavređuju vašu pažnju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Saints Row: Gat out of Hell – 20. januar (NA), 23. januar (EU)

Saints_Row__Gat_Out_Of_Hell_67016

Saints Row: Gat out of Hell je open world akciona avantura koju su razvili Volition i High Voltage Software, a izdaje Deep Silver. U pitanju je standalone ekspanzija za Saints Row IV, što znači da ne morate posedovati ovu igru da bi igrali Gat Out of Hell.

Igrač kontroliše popularnog lika iz ovog serijala Johny Gat-a koji treba spreči venčanje između Satanine ćerke Jezebel i i šefa  Saintsa.

Saints Row serijal je poznat po svom humoru i parodijama, pa se ništa manje ne očekuje ni od ovog nastavka.

Saints Row: Gat out of Hell izlazi 20. januara 2015. u Americi i  23. januara u Evropi  za PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 i PC.

 

 

Dying Light – 27. Januar (NA), 30. januar (EU)

dying-light-feature-v1-672x372

Dying Light je survival horor akciona avantura koju razvija Poljski studio Techland i izdaje Warner Bros. Mesto dešavanja je Turska, a u ulozi ste operativca koji je poslat da se inflitrira u karantin zonu u Harranu (Urfa, Turska).

Igra će podržavati co-op mode za 4 igrača, a potvrđeno je da će igra imati i asimetrični multiplayer mod. Sistemski zahtevi za PC su poprilično visoki i biće potrebna jača mašina da bi ova igra radila kako treba.

Dying Light izlazi 27. januara 2015.  u Americi i 30. januara u Evropi za PC, Xbox One i PS4.

Ko kupi i Dying Light season pass, dobiće pristup budućim DLC ekspanzijama za igru, kojih treba da bude tri.

 

Grim Fandango Remastered – 27. januar

GrimFandangoRemastered001

Kultna avantura iz 1998. Grim Fandango, od nekadašnjeg LucasArts-a i Tim Schafer-a, će se u remastered izdanju pojaviti i za PC, Mac i Linux.

Na Sony koneferenciji na E3 sajmu, sada presednik Double Fine razvojnog studija, Tim Schaffer, je najavio da radi na remastered verziji svoje kultne avanture i da će se pojaviti za PS4 i PS Vita konzole. No, Double Fine je potvrdio da će se ova čuvena avantura pojaviti i za PC. Verzije za sve platforme će se pojaviti u isto vreme, još je potvrdio Double Fine Productions.

Schafer, koji je bio glavni dizajner na Grim Fandangu 1998, je otkupio prava na igru prošle godine, nakon što je Disney zatvorio LucasArts.

Grim Fandango je jedna po poslednjih najboljih avantura sa kraja 90-ih godina. Iako je imala tada slabu prodaju, postala je kultna igra i fanovi su je tokom godina podržavali neoficijelnim patchevima i update-ovima. Double Fine je izjavio da radi na tome da neke od ovih patcheva uvrsti u remastered verziju igre.

Za sve one koji nisu upoznati sa ovom sjajnom igrom koja za temu ima meksički folklor i Dan Mrtvih, evo Grim Fandango retrospektive koju je objavio Double Fine:

A evo i trailera za remastered verziju:

Grim Fandango Remastered treba da se pojavi 27. januara 2015. za PC, Mac i Linux, kao i za PS4 i PS Vita konzole. Ovo je još nepotvrđen datum izlaska.

 

GTA V (PC) – 27. Januar

gta-5-wallpaper

Dugo očekivana verzija igre GTA 5 za PC će se pojaviti 27. januara 2015.

Grand Theft Auto V će imati određena poboljšanja u poređenju sa verzijom za konzole prethodne generacije, a ona su:

  • Nova oružja, vozila i aktivnosti
  • Povećana prisutnost divljih životinja i biljaka
  • Gušći saobraćaj
  • Novi sistem prikazivanja lišća
  • Poboljšani efekti oštećenja i vremenskih prilika, kao i druga grafička poboljšanja

Kao dodatni bonus, tu su i preko 100 novih pesama koje možete čuti na radio stanicama u igri.

Multiplayer deo GTA V, Grand Theft Auto Online će dobiti povećan broj igrača u odnosu na verzije za Xbox 360 i PS3. Na PS4 i Xbox One konzolama će moći istovremeno igrati do 30 igrača. Za sada nije poznat maksimalan broj igrača u PC verziji.

Rockstar je nedavno potvrdio da je PC verzija skoro završena. Rockstar Q&A sesija je potvrdila i da će nedavno najavljeni GTA Online Heists DLC biti dostupan od starta u PC verziji. PC, PS4 i Xbox One verzija će imati i first person mod, odnosno mogućnost igranja iz prvog lica.

Rockstar još nije objavio PC sistemske zahteve za Grand Theft Auto 5, pa možemo samo da se nadamo da neće biti previše visoki.

Verujemo da jedva čekate ovu igru.

Šta ćete vi igrati u januaru?

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR