Nova Samsung Galaxy S21 serija donosi preokret u svet telefonije

Nova Samsung Galaxy S21 serija donosi preokret u svet telefonije

841
0
PODELI
Prikaz zadnjih kamera na Samsung Galaxy S21 Ultra u fantomski ljubičastoj boji i S21 Ultra u fantomski crnoj boji

Kompanija Samsung Electronic predstavila je 14. januara 2021. godine najnovije flagship modele – Galaxy S21, Galaxy S21+ i Galaxy S21 Ultra. Novi pametni telefoni donose inovativnost na polju dizajna, kamere i performansi.

U periodu pretprodaje uz Samsung Galaxy modele iz nove S serije dobijate poklon

Kako je pretprodaja Galaxy modela iz S serije počela, sa njom dolaze i sjajni pokloni. S21 i S21+ kao poklon prate Galaxy Buds Live bubice. Međutim, ako se odlučite za kupovinu Galaxy S21 Ultra dobićete Galaxy Buds Pro slušalice.

Pored prethodnih poklona u periodu pretprodaje uz bilo koji odabrani Samsung Galaxy S21 dobićete i dodatni sjajni uređaj – Galaxy SmartTag.

U periodu pretprodaje uz Galaxy seriju S21 dobijaju se pokloni u zavisnosti od odabranog modela - S21, S21+ ili Ultra. Pokloni su Galaxy Pro Buds, Pro Live i SmartTag

Period pretprodaje traje do 28. januara 2021. Ne propustite priliku da dobijete super poklone i na vreme poručite neki od telefona nove S serije tokom preorder perioda, jer zalihe su ograničene. Dodatno se možete informisati u Samsung uslovima o pretprodaji.

Samsung Galaxy S21 i S21+ osvojiće vas svojom sofisticiranošću i naprednim karakteristikama

Galaxy S21 i S21+ donose potpuno novi, modernizovani ekran u fantastičnim bojama. Omogućavaju vam da pravite sjajne fotografije i video-snimke zahvaljuljući dodatnim podešavanjima na kamerama, a posebnu pažnju posvećuju i onome što je od velike važnosti – zaštiti vaših podataka.

Kvalitetni ekrani S21 i S21+ smanjuju zamor očiju

Galaxy S21 dolazi sa elegantnim i neuobičajnim rešenjem na poleđini gde je smeštena Contour Cut kamera. Njegov odličan Dynamic AMOLED 2X Infinity-O ekran od 6,2” omogućiće vam da gledate različite vrste sadržaja. Zahvaljujući frekvenciji osvežavanja od 120 Hz nećete zamarati oči tokom njegovog korišćenja.

U pogledu karakteristika S21+ ima ekran nešto većih dimenzija od 6,7” a dolazi i sa većom autonomijom rada baterije pogodnom za duge sesije. Bilo da igrate vašu omiljenu igricu ili ste započeli novu sezonu serije, ometanja više nema.

Oba modela su dostupna u veoma privlačnim bojama. S21 dolazi u fantomski ljubičastoj, sivoj, roze i beloj. Dok S21+ ima tri verzije boja: fantomski ljubičasta, srebrna i crna. Pored boja na njihov luksuzni izgled utiče i poleđina obložena matiranim završnim slojem.

S21 i S21+ krase kamere vrhunskog kvaliteta

Kao i do sada Samsung nastavlja tradiciju kada je u pitanju S serija sa sjajnim kamerama. Bez obzira koji model izaberete slikaćete kao profesionalac i uhvatiti svaki vama bitan trenutak, baš onako kako ste želeli.

Na stolu su poređana četiri modela iz nove Samsung Galaxy S serije - fantomski beli i roze S21, kao i ljubičasti i crni S21+. Prikazane su njihove zadnje kamere smeštene u Contour Cut kućište

Kamere dolaze sa poboljšanjima u nekoliko segmenata:

• 8K Snap – pravićete 8K video-zapise sa izraženim detaljima, kreiraćete fotografije na osnovu snimljenih kadrova. Više ne morate da brinete o tome da li ste pritisnuli dugme za snimanje ili fotografisanje.

• Super Steady funkcija – pruža stabilnost prilikom korišćenja kamera sa čak 60 fps.

• Vlogger View – sjajno rešenje za ljubitelje stvaranja video-snimaka. Omogućava vam da istovremeno prelazite sa prednje kamere na zadnju menjajući ugao snimanja i gledanja.

• Single Take opcija – omogućava da snimate niz fotografija ili snimaka jednim dodirom. Obezbeđena su unapređena podešavanja, poput Highlight Video, Dynamic Slow-Mo zaduženih za fokus najbitnijih delova snimka.

• Portrait Mode režim rada – koristi 3D analizu kako bi što bolje izdvojio subjekat od pozadine koja ga okružuje. Uz virtuelno studijsko osvetljenje i mnoštvo inovativnih efekata na svakoj slici bićete posebno istaknuti.

• Space Zoom i Zoom Lock – omogućavaju da napravite savršene snimke i na velikoj udaljenosti uz smanjeni efekat podrhtavanja ruke. Snimci će biti čisti čak i kada ih uvećate do 30 puta.

Samsung Galaxy S21 Ultra – Unikatan i snažan

Galaxy S21 Ultra dolazi sa kamerama vrhunskog kvaliteta, impozantnim ekranom i moćnim performansama. Kompatibilan je sa S Pen olovkom, što ga čini jedinstvenim modelom iz Galaxy S serije. Zahvaljujući S Pen olovci bićete produktivniji i moći ćete da izrazite vašu kreativnost na sada još lakši način.

„Galaxy S21 Ultra sjajan je primer kako Samsung svoje inovacije posvećuje korisniku, kako bi mogao da obogati svoju svakodnevnicu prema vlastitom životnom stilu. Bez tehnologije danas ne možemo normalno funkcionisati i ostati povezani, zato sa ovim uređajem želimo napraviti korak napred i pomeriti granice onoga što je moguće sa pametnim telefonima.“, izjavio je TM Roh, predsednik i direktor odeljenja za mobilne komunikacije, kompanije Samsung Electronics.

Izvor: Samsung Electronics Co., Ltd.

Elegantan ekran S21 Ultra hrabro stupa na naše tržište u zanosnim fantomskim bojama

Ekran i Contour Cut kućište za kameru na Galaxy S21 Ultra definitivno ostavljaju upečatljiv utisak. Dynamic AMOLED 2X displej od čak 6,8” donosi mu titulu najvećeg uređaja iz Galaxy S21 serije. Njegov displej smanjuje zamor očiju kao i ostali modeli iz nove S serije.

Kompletan uređaj dobija završni mat sloj koji doprinosi njegovoj eleganciji. Dok će vas boje u kojima dolazi – fantomski crna i siva ostaviti bez daha.

Sa S21 Ultra pravićete fotografije poput profesionalca

Galaxy S21 Ultra donosi brojne inovacije u pogledu kamera. Tu su sjajne opcije zasnovane na veštačkoj inteligenciji. Sa zadnje strane nalazi se četvorostruka kamera – ultraširoka, široka i dvostruka tele-foto. Uz pro senzor od 108 MP snimaćete 12-bitne HDR slike sa čak 64 puta bogatijim bojama i do tri puta širim dinamičkim rasponom u odnosu na Galaxy S20 Ultra.

Zadnje kamere na Galaxy S21 Ultra modelima fantomski crne i sive boje

Dolazi i sa funkcijom Space Zoom za uvećavanje do 100 puta, donoseći kristalno jasne slike i sa velikih udaljenosti. Poboljšan je i noćni režim rada sa Bright Night opcijom koja automatksi osvetljava u tamnim uslovima. Za još bolje noćne snimke tu je i 12-megapikselna Nona-binning tehnologija.

S21 Ultra – vaš lični detektiv za izgubljene stvari

Pored dobro poznate UWB tehnologije za pronalazak Galaxy uređaja tu je i AR pretraživač koji omogućava slanje signala drugim Galaxy korisnicima za pomoć prilikom traženja izgubljenih stvari. AR pretraživač funkcioniše samo između određenih uređaja koji podržavaju UMB tehnologiju – Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy Note20 Ultra i Galaxy Z Fold2. Udruženim snagama UMB-a i AR-a lako ćete pronaći drugi Galaxy telefon, pametni sat, slušalice ili tablet. Čak i u situacijama kada vam nije uključen internet, izgubljene uređaje možete lako pronaći u vašoj sobi ispod jastuka, iza sedišta auta ili pak u drugom gradu.

S Pen olovka i novi Wi-Fi standard dodatno ubrzavaju procese na Galaxy S21 Ultra

Kao što smo pomenuli u uvertiri o S21 Ultra modelu, on je kompatibilan sa S Pen olovkom koja se kupuje odvojeno. S Pen olovka zasnovana je na Wacom tehnologiji. Sada ćete moći lakše da crtate, vodite beleške, potpisujete dokumenta ili uređujete fotografije napravljenje vrhunskom četvorostrukom kamerom.

Mnoštvo pametnih opcija koje donosi Galaxy S21 Ultra pojednostavljuje i povezivanje na internet. Podržava standard Wi-Fi 6E za bržu internet konekciju i veći protok podataka. A za neometan rad ili zabavu tu je i podrška za 5G mrežu. Za dodatnu uštedu energije i lakše uparivanje sa ostalim uređajima koristi tehnologiju Dual Bluetooth sa mogućnošću više istovremenih sinhronizacija.

Na S modelima iz nove Galaxy serije vaši podaci biće uvek bezbedni

Zahvaljujući unapred instaliranoj Samsung Knox Vaulut aplikaciji vaši podaci će biti sigurniji nego ikada. Pored toga tu je i Private Share funkcija koja obezbeđuje kontrolu pristupa nad sadržajem koji želite nekome da pošaljete sa mogućnošću vremenskog ograničenja. Private Share funkcioniše kod novijih sistema i Galaxy telefona zasnovanih na Android P operativnom sistemu.

Samsung Galaxy S21 modeli – na izgled slični, a tako različiti

Na samom kraju, rezimirajmo razlike u svojstvima Samsung Galaxy modela iz S serije.

Kroz tabelu su prikazane razlike u karakteristikama između modela Samsung Galaxy S21, S21+ i Ultra

Izdržljivi ekrani, vrhunska memorija, kamere na kojim će vam pozavideti i dugotrajna baterija su samo neke od njegovih prednosti.

Izaberite svoj novi S21, S21+ ili S21 Ultra i istražite šta sve može.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR