Nova DLC ekspanzija za Battlefield 4, Naval Strike, će se pojaviti do...

Nova DLC ekspanzija za Battlefield 4, Naval Strike, će se pojaviti do kraja marta

948
0
PODELI
BF4 Naval Strike

DICE je objavio novi teaser trailer za Battlefield 4 kao najavu treće DLC ekspanzije sa nazivom Naval Strike, koja treba da se fokusira na borbu na vodi.Pogledajte:

Battlefield 4 Naval Strike DLC treba da se pojavi krajem marta i uključivaće: 4 nove mape, 5 novih oružja, novo amfibijsko hovercraft vozilo, 10 novih zadataka(assignments) i Carrier Assult mode. Fokus će biti na borbi između brodova, to jest vodenih vozila.

Oni koji imaju Premium paket za Battlefield 4 će dobiti pristup Naval Strike ekspanziji dve nedelje pre ostalih.

U skorašnjem intervjuu, glavni gameplay dizajner za Battlefield 4, Gustav Halling je rekao da je najveći izazov kod Naval Strike mapa bio da se brodovima i vodenim vozilima omogući dodovoljno prostora da budu korisni, a pešadiji da se da dovoljno zemlje da bi mogli da se bore. DICE je odlučio da broj kopnenih vozila svede na minimum da bi fokus bio na okršajima na vodi.

Vazdušna vozila će imati sasvim dovoljno prostora za manevrisanje, ali će piloti helikoptera morati da obrate pažnju na novo oružje koje može protiv njih da se upotrebi, a to je Heli-Mine, pomoću koje engineer klasa može da blokira put helikopterima koji nisko lete.

Igrate li Battlefield 4?

UPDATE

DICE je objavio i full trailer za Battlefield 4 Naval Strike DLC:

Naval Strike će biti dostupan za Premium igrače 25. marta i dve nedelje kasnije za sve ostale.

Izvor: CVG

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR