Nokia X – Nokia sa Android OS

Nokia X – Nokia sa Android OS

842
0
PODELI

Prvi Nokia mobilni telefon sa Android operativnim sistemom, do sada poznat kao Normandy, će se ipak zvati Nokia X. Barem je tako rekao poznati insajder @evleaks danas.

 Breaker

Pouzdanost ove informacije je velika, jer je evleaks do sada objavio zaista veliki broj informacija koje su se kasnije dokazale tačnim. I tako je na twitter nalogu @evleaks kratko napisao: “Project Normandy = Nokia X”, što bi mogao biti komercijalni naziv ovog uređaja.

Nokia Normandy X Android

Naravno, još uvek nema ni reči da li će Nokia, koja je prodala svoju proizvodnju mobilnih telefona kompaniji Microsoft, zaista prodavati Normandy telefon.

Po navodima, Nokia X će krenuti u prodaju 25. marta. A pre toga, Nokia će prisustvovati MWC događaju u Barseloni krajem februara, pa je moguće da će tamo najaviti ovaj telefon.

Nokia Normandy X

Sve slike ovog uređaja koje su se do sada pojavljivale ukazuju na to da će Nokia X imati prilično izmenjen izgled Android OS-a. Uređaj će biti niske cenovne klase i svrstavaće se u Asha telefone. Navodno, imaće Dual SIM mogućnost, pa će Nokia verovatno prodavati ovaj model na tržištima u razvoju, jer je velika potražnja za povoljnim Dual SIM telefonima.

 

Izvor: PhoneArena

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR